A sărit pe geam şi a fugit de acasă!

0

Un bărbat din Câmpulung, cunoscut cu afecţiuni psihice, a dispărut din nou de acasă. Bărbatul locuieşte cu mama şi a avut mai multe plecări voluntare de la domiciliu. După ultima lui „escapadă” a fost găsit de poliţişti pe data de 2 martie. A fost predat mamei, a fost dus acasă, iar noaptea a fugit pe geam şi a dispărut din nou. M.S.

Mama  bărbatului  l-a căutat trei zile fără rezultat şi luni a cerut ajutorul poliţiştilor.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 06 martie a.c., referitoare la plecarea voluntară a numitului CHIRA MARIAN, de 36 de ani, care a plecat de la domiciliul său în noaptea de 02 spre 03 februarie a.c., din municipiul Câmpulung, și nu a mai revenit.

 

Semnalmente:  aproximativ 1,75 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten.

 

Este cunoscut cu afecțiuni medicale, precum și repetate plecări voluntare de la domiciliu, fiind depistat pe raza municipiilor Pitești, București și orașului Mioveni.

 

Vestimentația la momentul plecării: trening din material textil negru, tricou de culoare mov și bocanci negri.

 

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100”, a transmis IPJ Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.