Fetiță de 8 ani, grav bolnavă!

0
  • Apel umanitar

O fetiță, în vârstă de 8 ani, are nevoie de ajutorul nostru. Micuța, care până mai ieri era un copil perfect sănătos, a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. Nu poate fi operată și necesită un tratament costisitor în Turcia. Erika Andreea Duminică este fiica lectorului universitar doctor Ramona Duminică de la Universitatea Pitești. Rectorul Dumitru Chirleșan este cel care a lansat un apel umanitar pentru sprijinirea financiară a familiei greu încercată.
„Dragii mei, fac din nou apel la sufletul vostru. Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o. Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți. Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi! Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului. În acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante”, a scris rectorul Universităţii Piteşti, Dumitru Chirleşan, pe contul său de Facebook.
Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
– RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
– RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”  M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.