S-a răsturnat cu Audi şi a aterizat pe roţi!

0

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost ieri, fără să vrea, protagonistul unei cascadorii în urma căreia a ajuns la spital. Aflat la volanul unui Audi, acesta lovit un cap de pod, la Drăganu. În urma impactului, maşina s-a răsturnat şi a căzut tot pe roţi. Puţin a lipsit să nu aterizeze în curtea unui localnic. 
Accidentul a avut loc ieri, pe DN 7, în comuna Drăganu. Alexandru M., de 26 de ani, din Mioveni, conducea un Audi, îndreptându-se dinspre Piteşti, către Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut control maşinii şi a lovit un cap de pod din beton. În urma impactului, Audi s-a răsucit, a făcut o rostogolire în timpul căreia a sărit peste şanţul betonat şi a aterizat pe roţi, cu botul în şanţ. Conducătorul auto a rămas blocat în interior.
„Pompierii de la Detașamentul Pitești și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit în cazul unui accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în comuna Drăganu, DN 7. Nu au fost probleme deosebite. În interiorul autoturismului se afla șoferul în vârstă de 26 ani care a fost extras de către pompieri și echipajul medical, deoarece nu se putea evacua pe cont propriu din cauza leziunilor (dureri în zona lombară). Pacientul a fost preluat și este transportat la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Şoferul nu a ştiut să le spună oamenilor legii ce s-a întâmplat de a ajuns în şanţ. Este posibil ca accidentul să fi avut loc pe fondul vitezei sau din cauză că şoferul a avut alte preocupări în timpul mersului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.