Șofer fugar prins după ce i s-a împotmolit BMW-ul

0

Un control de rutină al poliţiştilor a dus la depistarea unui şofer care circula cu plăcuţe false de înmatriculare. Conducătorul auto nu a oprit la semnaul oamenilor legii şi a demarat cu echipajul pe urmele sale. A fost prins după ce BMW-ul a rămas împotmolit pe un drum de ţară. Individul s-a încuiat în maşină când agenţii au vrut să-l dea jos. Ce a urmat aflaţi din materialul următor. 
Maşina, un BMW cu numere de Arad, a fost văzută în jurul orei 18:00, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu în timp ce se deplasa un drum comunal de pe raza satului Băcești, din comuna Drăganu. Oamenii legii au vrut să-l oprească pe şofer pentru control, însă conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar în scurt timp au depistat autoturismul în cauză. Rămăsese blocat în noroi, pe un drum de ţară. Fiind somat să coboare din mașină, conducătorul auto a încuiat ușile autoturismului şi a încercat să plece cu maşina, accelerând. Oamenii legii au spart geamul de pe partea şoferului şi l-au imobilizat. „Din verificări, s-a stabilit că plăcuțele care erau montate pe autoturism erau aferente unui alt autovehicul, precum și că valabilitatea inspecției tehnice periodice și a poliței RCA aferente autoturismului condus de bărbat erau expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite. De asemenea, ca urmare a abaterilor privind normele de circulație pe drumurile publice, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.305 lei, cu măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt sl IPJ Argeş.
Oamenii legii au percheziţionat maşina, iar în portbagaj au descoperit mai multe plăcuţe de înmatriculare, de la diverse maşini. Cercetările continuă. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.