Urmărit de polițiști, prins cu droguri în mașină!

0

Un Audi a gonit pe străzile din Pitești luni după-amiază, cu polițiștii pe urmele sale, după ce șoferul nu a oprit la semnalul oamenilor legii. A fugit de pe bulevardul Nicolae Bălcescu până pe strada Dumbravei, acolo unde mașina fost blocată și oprită de echipajele de Poliție. Martorii au povestit că în timpul percheziției efectuate în autoturism, oamenii legii au găsit două pliculețe cu prafuri. Au fost anunțați ofițerii Antidrog de la BCCO Pitești. Șoferul a fost urmărit după ce a fost recunoscut de polițiștii care știau că nu posedă permis.
Luni, în jurul orei 17:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Pitești au văzut un Audi pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la volanul căruia era un tânăr, în vârstă de 29 de ani, despre care oamenii legii știau că nu posedă permis. I-au făcut semn să tragă pe dreapta dar șoferul a accelerat și a fugit. Oamenii legii au pornit pe urmele sale. Pe strada Dumbravei, fugarul nu a mai putut să înainteze din cauza aglomerației. Mai mult, în zonă era și un echipaj de polițiști de la Secția 1 care au sărit în ajutorul colegilor de la Secția 2. Șoferul, Robert O., de 29 de ani, din Pitești, a fost dat jos de la volan. El este cunoștință veche a oamenilor legii. Polițiștii au percheziționat autoturismul și au descoperit două pliculețe cu prafuri. Au fost anunțați polițiștii Brigăzii de Combaterea Criminalității Organizate Pitești care au luat substanțele pentru a le trimite la laborator să vadă ce conțin.

Multe dosare penale și o condamnare

În timpul cercetărilor, polițiștii Secției 2 au stabilit că Robert O. are permisul anulat de o instanță din București după ce, în 2018, a fost judecat pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. În privința prafurilor găsite în mașină, cercetările au fost preluate de BCCO. Robert O. are probleme cu legea de mulți ani. În 2014 a fost judecat într-un dosar de furt dar a scăpat de pedeapsă după ce partea vătămată și-a retras plângerea. În 2016 a fost judecat pentru punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat. Judecătorii au renunțat la aplicarea pedepsei și i-au dat doar un avertisment considerând că infracțiunea comisă are o gravitate redusă. În septembrie 2018 a fost condamnat la 1 an și 3 luni cu suspendare, în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorii DIICOT, după ce a fost acuzat de aderare la un grup infracțional organizat constituit în vederea efectuării de operațiuni comerciale cu susbstanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și efectuarea de operațiuni comerciale cu susbstanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, fără a deține autorizație. În septembrie 2022 o femeie a obținut împotriva lui Robert O. un ordin de protecție, valabil 6 luni. Tot în 2022, a fost trimis în judecată sub acuzația de violență în familie și se află sub control judiciar în acest dosar.
Robert O. a fost reținut luni, ieri fiind prezentat Parchetului pe pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar. M.Sandu Foto descripitv ePitesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.