Milan Mitrovic: ”Mentalitatea a fost cheia victoriei”

0

FC Argeș Basketbal a obținut a doua victorie din Top 10 după ce s-a impus cu 82-74, în confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu Dinamo București. Bucureștenii au condus la 19 în sfertul al doilea , respectiv 11 puîn sfertul al patrulea, dar au cedat în cele din urmă pe final. Pentru argeșeni a fost primul meci disputat în noua sală polivalentă ”Pitești Arena”.
Milan Mitrovic, antrenorul baschetbaliștilor argeșeni, a vorbit despre succesul echipei sale și explicat cum a fost posibilă această revenire: ”Sunt de acord că mentalitatea a fost cheia. Am revenit de la 19 puncte și am arătat caracter. Nu am renunțat în nicio clipă. Am luptat până la final și astfel am putut câștiga. Am început la fel ca în Cupă și i-am avertizat pe jucători să nu intre relaxați, dar asta s-a întâmplat în cele din urmă. Sunt bucuros că am reușit să întoarcem soarta partidei și să câștigăm”.

”O regulă bună, dar nu știu dacă poate fi implementată ușor”

Tehnicianul lui FC Argeș a discutat pe scurt și despre ordinul ministrului Eduard Novak: ”Am auzit despre ordinul ministrului și am citit ce au spus toți colegii mei înaintea mea. Pentru mine, regula asta are sens cumva, dar după cum au zis și colegii mei, trebuie făcută în spatele unor analize și să fie implicați oamenii de la federații. Antrenorii trebuie să fie întrebați. Trebuie să vedem câți jucători tineri există, care este strategia de dezvoltare în baschetul românesc. Pentru că din câte am înțeles și din ce spune și Silvă, acest 40% poate fi calculat pentru întregul lot, nu doar pentru linia de pe teren, așa că eu zic că e o regulă bună, dar nu știu dacă poate fi implementată așa ușor”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.