Punct important luat de Mioveni în Moldova!

0
0
  • Superliga, Etapa 30: FC Botoșani – CS Mioveni 1-1

CS Mioveni a obținut un punct foarte important în deplasarea din această etapă de la Botoșani. Galben-verzii au remizat 1-1, rezultatul în această partidă fiind unul echitabil.
Gazdele au început în forță și au deschis scorul după 12 minute prin Mutombo, cu o reluare cu capul din careul în mic, după un corner. Golul a venit după ce în minutul 3 argeșenii au irosit o fază frumoasă la care au participat Pop, Rusu și Carnat, dar și după o ocazie a lui Mailat, care a tras din prima din careu milimetric pe lângă poarta lui Greab. La 7 minute după gol Zabou putea majora diferența, șutul său de pe dreapta oprindu-se în plasa laterală. Din minuutl 20 Mioveniul a ieșit mai curajoasă la joc și a înceut să pună probleme mai mari apărării gazdă. Astfel în minutul 34 Rusu a șutat din prima puțin pe lângă după o acțiune frumoasă pe stânga.
La pauză, pe teren a fost introdus și albanezul Krasniqi, iar forța ofensivă a Mioveniului a crescut. Atacantul a avut un prim șut din dreapta, cu stângul, care a trecut milimetric pe lângă bară, în minutul 61. Au venit apoi intervențiile bune ale lui Greab în minutele 70 și 73, în fața lui Zabou și Roman. În minutul 77, portarul advers a scos și el senzațional șutul lui Panait de la marginea careului. Insistențele și jocul mai bun al argeșenilor din repriza secundă a dat roade în final. În minutul 88, Rusu prelungește pentru Krasniqi, cu capul, un balon din interiorul careului, albanezul scapă singur cu portarul, atinge balonul și este faultat de acesta. Arbitrul dă penalty și galben, iar Rusu egalează cu siguranță de la punctul cu var.

FC Botoșani – CS Mioveni 1-1 – Au marcat: Mutombo (12) / Rusu (88 din 11m)

Botoșani: Pap – Petro, Sadiku (86 Șeroni), Mutombo, Dragu – Ivanov, Zabou (79 Florescu), Dican – Cioiu, Camara (71 Roman), Mailat. Antrenor: Flavius Stoican
Greab – Sno, Scarlatache, Garutti, Burnea – Pop (75 Rădescu), Panait, Lixandru – Diallo (55 Buziuc), Rusu (90 Burlacu), Carnat (46 Krasniqi). Antrenor: Nicolae Dică
Arbitru: Andrei Chivulete
Cartonașe galbene: Ivanov (38), Pap (88) / Panait (1), Sno (52) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.