Atenție șoferi! Se lucrează pe un drum național din Argeș!

0

De miercuri, 15 martie, vor începe lucrările de reparații ale carosabilului pe DN 65, care face legătura între Pitești și Slatina. Polițiștii argeșeni atrag atenția șoferilor să circule cu grijă. Pe o porțiune din drum se va circula alternativ. Iată mai jos ce au transmis reprezentanții IPJ Argeș. M.S.

Începând de mâine, 15 martie a.c., timp de o lună, pe DN 65, de la km.116+800 până la km. 102, se vor desfășura lucrări de întreținere a părții carosabile.

Lucrările sunt preconizate a se efectua în intervalul orar 08.00-18.00, iar în această perioadă circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ.

Polițiștii argeșeni vă recomandă să vă planificaţi din timp deplasările luând în considerare restricţiile de circulaţie impuse și să respectați regulile de circulație pe drumurile publice, adoptând o conduită preventivă și ținând cont de condițiile meteo-rutiere.

Recomandări:
– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;
– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;
– nu vă angajați în depășiri riscante;
– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;
– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, a precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.