Mioveniul află joi cu cine debutează!

0
1

Singura necunocută pentru formația lui Nicolae Dică, în acest moment este echipa la care va debuta în partea a doua a competiției. Și asta deoarece mai este de jucat meciul Sepsi Sf Gheorghe – FC U Craiova.
Restanța este programată pentru joi 16 martie. În urma acestui meci se va ști echipa care termină sezonul regular pe 6 și intră în play-off și cea care termină pe 7 și merge în play-out. Cu echipa de pe locul 7, va juca CS Mioveni în prima etapă.
Astfel, odată cu disputarea ultimului meci al etapei a 30-a din Superliga, CS Mioveni a aflat în proporție de peste 90% programul meciurilor din play-out. Programarea în afară de primul meci este clară. Echipa galben-verde începe la echipa de pe locul 1 loc din play-out. Apoi vine la Mioveni echipa de pe locul 6. Va juca în deplasare la echipa de pe locul 2 și va primi vizita echipei de pe 7. Urmează meci afară la echipa de pe 3 și altul acasă cu cea de pe 8.
Ultimele trei meciuri sunt: afară la locul 4, acasă cu locul 9 și afară la locul 5.
Puse pe hârtie după ce sa-a aflat clasamentul final, meciurile sunt programate astfel:
# Etapa I, 18 martie: Sepsi / FCU Craiova – CS Mioveni
# Etapa II, 1 aprilie: CS Mioveni – Chindia
# Etapa III, 8 aprilie: Petrolul – CS Mioveni
# Etapa IV, 15 aprilie: CS Mioveni – Hermannstadt
# Etapa V, 22 aprilie: U Cluj – CS Mioveni
# Etapa VI, 29 aprilie: CS Mioveni – FC Argeș
# Etapa VII, 6 mai: FC Voluntari – CS Mioveni
# Etapa VIII, 13 mai: CS Mioveni – UTA Arad
# Etapa IX, 20 mai: FC Botoșani – CS Mioveni

Cupa României – Juniori U 19
Calificare în Sferturi
CS Mioveni a obținut calificarea în sferturile Cupei României la fotbal Național U 19. Echipa antrenată de Marin Radu II, care în are preparator fizic pe Romeo Tutunaru a învins categoric cu 13-0, pe propriul teren pe SCM Rm Vâlcea U 19.
Meciul a avut loc la terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași.
La Mioveni au jucat: Bucur – Deaconescu, Chirițescu, Peștișor, Dudău – Militaru, Popescu, Chivescu, Guțea – Duțan, Zamura. Au mai intrat: Iacob, Băloi, Grigoriu, Slăvoiu, Păcuraru.
Au marcat: Guțea (3), Militaru (3), Zamura, Duțan, Băloi, Dudău, Popescu, Iacob (2). n
În sferturi au mai ajuns: Chindia Târgoviște, CS Aerostar Bacău, ACS Kinder Constanţa – CS CC, SCM Zalău, Fotbal Club Braşov, Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, ACS FC City Iași. S.M.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.