59 de bilete de tratament pentru pensionari

0
  • Ultimele zile în care pot fi eliberate

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria a doua de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 23 – 27 martie 2023, au fost repartizate în Argeș, 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa.
Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro.

Se dau până pe 20 martie

Eliberarea biletelor se face până 20 martie 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buziaș – 2 bilete, Covasna – un bilet, 1 Mai – un bilet, Moneasa – un bilet.
Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensii.
În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.