Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

17 Comentarii:

 1. 1

  lori

  Daca vreti parerea mea nu cred ca exsista vreo sansa ca psd ul sa castige ceva, ajunge, au profitat destul de pe urma romanilor, articolul este cu trimitere la psd, ce minunati si capabili sunt ei si lumea nu stie, probabil urmeaza un articol cu laude pentru prea priceputa simona bucura oprescu!!! dl Smeoreanu, astept un articol despre maretele relizari psd iste de dupa revolutie!

  Reply
  1. 1.1

   Pontifaunir

   Ba … s’avem pardon, nineaca ! Aschiile desprinse din trunchi … ni puse tara pi butuci !

   Reply
 2. 2

  Boni

  Copiii sunt foarte sensibili la exemplul personal.
  O fi dna Alina Gorghiu persoana potrivită…?
  Dar dna Simona Bucura Oprescu?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnule, observ că vă irită chestia cu autocarele. Păi cine a brevetat această practică și au fost și condamnări în acest sens? Asta e, chestie de PR, PNL-istii din Argeș au ales să ducă tinerii să viziteze Parlamentul, PSD a ales să bage banii în ziariștii care preamăresc aleșii locali. Adică în slugi. Chestie de gust…
  Iar despre mitocănia la adresa doamnei Gorghiu, cum ar fi să spun și eu că mi-a zis cineva că, în timp ce vă aflați la Câmpulung, un bărbat misterios, arătos si tinerel, a intrat tiptil în curtea dumneavoastra de la țară. Și că omul se jura că nu a intrat ca să vă mângâie câinii….
  Că nu vă place Gorghiu e evident, nu sunt nici eu un vreun mare admirator, însă insinuările de bădăran nu-și au rostul.

  Reply
  1. 3.1

   G.S.

   La ce insinuări va referiți?

   Reply
 4. 4

  Gicu

  Cata diferenta fata de filmuletul din 2012 (parodiat inutil si prea tarziu in 2016) cand , aflata la usa unui copil singur acasa, acesta ii spune Alinitei ca ,,nu deschid la hoti” si ca ,,mama nu este acasa, deci pa!”
  Destept de mic!

  Reply
 5. 5

  S.

  Am recitit. Pasajul cu Pahontu. Nu sunteți la curent, se vede. Zvonul.este ca doamna pune la cale niște dosare cu generalul, nu altceva, asa ca v-ati grăbit. Cat privește chestia cu Albota, sunteti amuzant.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Recitiți și editorialul, poate găsiți și alt pasaj. Nu mai faceți pe inocentul. Pe când niște editoriale fară zvonuri?

   Reply
 6. 6

  Gicu

  Cata diferenta fata de filmuletul din 2012 (parodiat inutil si prea tarziu in 2016) in care doamna Alinuta dorea sa discute, in campanie electorala, cu un copil aflat singur acasa; acesta i-a raspuns curajos: nu deschid la hoti, mami nu este acasa, deci pa!
  Destept de mic!

  Reply
 7. 7

  Radu2

  Lasa bre ca e democrația vie in PSD, unde candidează Mănzana contra sau in colalitie cu el ,si apoi face rotativă, si apoi o tumba doua si îl prinde jumătatea secolului. Apropo, câți copii are, poate rămâne moștenire funcția si apoi se fărâmițează terenul ! Măcar sa știm, ca deja e obiceiul locului, asta cu moștenirea dregatoriilor ! Cât de democrație , nici măcar nu se mai obosesc sa o mimeze măcar !

  Reply
 8. 8

  mishu

  Agramatule, iar ai fugit de la școala !
  Când îndrăznești sa scrii nesupravegheat, reîncepi sa faci dovada cunoștințelor tale limitate la limba romana.

  „Mănzana contra sau in colalitie cu el” ….. ” Cât de democrație”….

  Acestea sunt doua din ultimele tale „perle” !
  Mars la școala, neisprăvitule !

  Reply
  1. 8.1

   Radu2

   Sictir, mijule, iar ți-ai inflamat simțul limbii de la atâta ‘prestat’ ! De la atât venin și vitriol sa nu te îneci ca e grav! Spurcaciune limbista !

   Reply
   1. 8.1.1

    mishu

    Măcar de-ai avea o replica interesanta.
    Dar, cu fiecare cuvânt adăugat te prăbușești in mediul tau suburban. Încerci sa dai replici „dure” dar nu poți sa ieși din mahala , mediul tau natural.
    Mars înapoi la școala ! Poate reușești sa te mai cizelezi cat de cat…

    Reply
    1. 8.1.1.1

     Radu 2

     Te-ai Cinzelat cam de dimineața ,Bâzdâgănie mică!

     Reply
    2. 8.1.1.2

     Anonim

     Mișule, fii deștept și las-o baltă, nu poți ține ritmul!

     Reply
     1. 8.1.1.2.1

      Nelu

      Asa clampani mereu desteptu lu peste, zi de articol lasa l pe Misu…

     2. 8.1.1.2.2

      Radu2

      Mulțumesc pentru apreciere!
      Oricum articolul ar fi trebuit scris in legătura cu candidatul unic, ce rost mai aveau așa zisele alegeri tip Stalin!? Arată de fapt ‘ reflexele’ ale așa ziselor găști ce-și spun partide dar sunt de fapt găști organizate piramidal , unite doar de interese comune economice, politice etc (fără legătura cu fraierii care cred ca contează ideologiile sau alte’idealisme’). Doar latraii și slugile interesate pot ‘aprecia’ pozitiv ceva din situația asta .

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .