294 de locuri de muncă în străinătate

0

Conform datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români 294 de posturi. 
În Norvegia sunt disponibile 121 locuri de muncă (bucătar; manager departament; manager bucătărie; şofer de cisternă; brutar; patiser; chef; muncitor în producţia de crabi; muncitor în producţie); Finlanda – 66 locuri de muncă (muncitor în producţia de cârnaţi; muncitor necalificat – culegător de căpşuni); Austria – 42 locuri de muncă (muncitor calificat în domeniul mecanicii; operator maşină; recepţioner; ajutor bucătar; bucătar; cameristă; barman; chef de rang/manager restaurant; ospătar/chelner; ajutor ospătar).
În Belgia sunt disponibile 40 locuri de muncă pentru muncitor necalificat în agricultură; în Germania – 17 locuri de muncă pentru asistent medical generalist sau asistent medical de radiologie; asistent medical; farmacist; lucrător în bucătărie; bucătar; ospătar; ajutor grădinar; grădinar; mecanic instalaţii pentru refrigerare; electrician; în Olanda – 5 locuri de muncă pentru personal curăţenie, iar în Malta – 3 locuri de muncă pentru topograf şi biolog marin. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.