9 goluri în amical la Mioveni!

0

Mioveniul a disputat miercuri după-amiază un meci amical, profitând de zilele multe avute la dispoziție intre meciurile amicale. Astfel, galbenv-erzii au evoluat vineri în campionat la Botoșani și vor juca în prima etapă din play-out, luni, pe 20 martie.
Galben-verzii și-au testat forțele cu echipa de Liga a 3-a ACS Muscelul Câmpulung Elite intr-o partidă disputată pe Stadionul Orășenesc și a învins clar cu 9-0. În acest joc la formația lui Dică au evoluat fotbaliști care au jucat mai puțin în ultimele meciuri de campionat, dar și mai mulți juniori de la echipa Under 19. Golurile au fost marcate de: Serbanica, Buziuc (2), Antal (2), Benchaib (2), Peștișor, Zamora.
Șerbănică a deschis scorul cu un șut la colțul lung, în minutul 7, iar Buziuc a majorat difernța cu un șut plasat din 10 m, în minutul 11.
Până la pauză au mai marcat Antal (min 28, după ce a scăpat singur cu portarul), Buziuc (min 40, șut din vole) și Antal (min 44, reulaure cu latul din careu după o centrare a lui Șerbănică). În repriza secundă Benchaib a înscris pentru 6 și 7-0 (min 47 șut de la 15 m și min 49 reluare din 10 m). Scorul final a fost stabilit de juniorii Peștișor (min 80 reluare cu capul din corner) și Zamora (min 85, șut de la 20m).
Cele două echipe au mai jucat în iarnă alte două partide de verificare, tot la Mioveni, în ambele impunându-se formația de primă ligă, cu 4-5, respectiv 5-0.
CS Mioveni: Bucur – Radescu, Balaur, Mboumbouni, Șerbanica – Toma, Lepistu, Cosereanu – Antal, Benchaib, Buziuc. Au mai jucat: Sima, Peștișor, Militaru, Gutea, Căprescu, Popescu, Dudău, Zamora. Antrenor: Nicolae Dică. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.