Ion Mînzînă a fost reales în funcția de președinte al PSD Argeș

0

Vineri au avut loc alegeri la PSD Argeș. Peste 600 de delegați au fost prezenți în sala Ramada Events Pitești. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a venit la Piteşti să-i susţină pe social-democraţii argeşeni. La Pitești au venit și vicepreședintele PSD Titus Corlăţean şi secretarul general al Guvernului Marian Neacşu. Cu unanimitate de voturi a fost reales în funcția de președinte al PSD Argeș, Ion Mînzînă. M.S.

 

Conferința de alegeri a început cu un moment de reculegere pentru fostul președinte al PSD Argeș, Șerban Valeca. Colegii de partid şi-au amintit cu respect de fostul ministru, senator şi profesor universitar.

În discursul său, preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă şi-a lăudat echipa alături de care a obţinut rezultate remarcabile la nivel naţional şi în teritoriu. El a prezentat un scurt raport, amintind proiectele derulate.

“Acest raport nu este despre mine, este despre cei aproape 14.000 membri, despre cei 160.000 de argeșeni care ne-au votat. În urmă cu doi ani, atunci când m-ați ales, am spus că programul meu este unul singur: victoria! Echipa este puternică pentru că este formată din oameni puternici.”, a declarat Ion Mînzînă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.