Iubitul i-a luat banii și-a plecat…

0

O poveste de dragoste sfârșită prost pentru un piteștean, în vârstă de 31 de ani, care a profitat de o femeie. Individul a avut o relație de concubinaj cu ea, și a convins-o să facă un credit și să împrumute de la rude o sumă considerabilă, motivând că dorește să cumpere o locuință în care să stea împreună. După ce s-a văzut  cu banii, bărbatul a părăsit-o. Cum totul se plătește în viață, piteșteanul a ajuns în arest! M.S.

În ziua de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii septembrie 2020, bărbatul ar fi promis unei femei, în mod mincinos, că va achiziționa un imobil cu destinația locuință, determinând-o să contracteze un credit bancar în valoare de 41.367 lei și să împrumute suma de 31.000 euro.

Sumele menționate ar fi fost pretinse de către bărbat, în scopul de a obține pentru sine un folos patrimonial injust.

În ziua de 16 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a transmis IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.