Încurajați de fani

0

Cu două zile înaintea primului meci din play-out, cu Universitatea Cluj, fanii echipei FC Argeș și-au făcut apariția la antrenamentul alb-violeților, desfășurat sâmbătă, în jurul prânzului, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Cei aproximativ 20 de suporteri au aprins torțe, fumigene și i-au încurajați pe jucători. Fanii ”vulturilor” le-au cerut fotbaliștilor să câștige la Cluj și au afișat un baner cu un mesaj adresat, cel mai probabil, fotbaliștilor străini din lotul echipei noastre: „Câștigați ou partir” ( ”Câștigați sau plecați”). Fanii i-au făcut un banner separat și lui Bogdan Vintilă: “BAV, vultur adevărat, ai demonstrat / Te vom respecta neîncetat”.

Vintilă, dorit de toată conducerea

Răzvan Tunaru, managerul sportiv al echipei FC Argeș, a vorbit și el despre numirea lui Bogdan Vintilă ca antrenor principal al alb-violeților: ”Începând de miercuri, noul antrenor principal, cu Licență Pro, este domnul Bogdan Argeș Vintilă. Îl cunoașteți foarte bine de când era jucător la FC Argeș. A fost alegerea întregii conduceri și sper să fie într-un ceas bun. Sper să adunăm puncte încă din prima etapă din play-out pentru a ieși din această situație mai grea”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.