Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

  1. 1

    Pitesti

    Vintila a demonstrat inca de la primul meci ca este vai de capul lui .Un gargaragiu care si-a gasit si el un rost pe la FC Arges ca si boschetarii adusi la echipa.Sa joci cu 7(șapte) jucatori defensivi cand aveai nevoie de victorie asta este nestiinta sau prostie sau indolenta sau sfidare. Meza avea manusi sa nu raceasca cumva in luna martie vai de capul lui de papitoi .Asta joaca numai la misto toate mingile la adversar sau in spate are o miscare de lehamite.
    Sa schimbi ,,ofensiv ,,in min 87 (adica a tras de timp pentru Cluj) asta este mafie.
    Dar ce a surprins cel mai mult a fost declaratiile aberante dupa meci ale lui Vintila.El probabil traieste intr-o alta realitate inca de la primul meci.
    Recapitulam:Gentea a dat 6 milioane de euro unui grup de crima organizata ,spalare de bani numit FC Arges care este la retrogradare si joaca turca.
    Astia nu sunt fotbalisti sunt boschetari îmbrăcați in tricourile lui FC Arges
    O echipa de cartier din Pitesti ii bate pe fomistii astia de la suna apa in cap .

    Reply
  2. 2

    Laurentiu

    Cata dreptate aveti! Aceasta echipa nu joaca absolut nimic. Nu am vazut o idee tactica, o faza ofensiva gandita. Nimic, nimic si iar nimic! Mediocritatea este cuvantul de ordine la acest grup si la componentii stafului tehnic ce se perinda pe acolo.chiar nu se vede ca lipseste un coordonator de joc? Venim in aparare cu toate rebuturile posibile, nu se poate asa ceva. Trebuie facuta o curatenie generala, ras totul, absolut totul. Niciun jucator, antrenor, angajat nu au voie sa pateze culorile acestui club. Suntem cea mai penibila echipa din campionat.Nu avem cum sa scapam, nu se vede dorinta, indarjirea, talentul, bunul simt, nimic. Venim ca nesimtitii in fata camerelor de filmat si dam interviuri, ma si astept la alt fel de scuze si lamentari la meciul viitor.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .