Au rezistat în Bănie doar o repriză!

0
  • Superliga, Etapa 1, Play-out: FC U Craiova – CS Mioveni 3-0 (0-0)

CS Mioveni a fost învinsă clar, luni seara, cu 3-0 în deplasare la FC U Craiova, ocupanta primului loc în clasamentul play-out-ului.
Elevii lui Nicolae Dică au făcut un joc modest și nu au pus mai deloc probleme adversarului, iar acest lucru i-a costat în cele din urmă. La pauză a fost 0-0, după o primă repriză în care gazdele au ratat două ocazii mari. În repriza secundă Albu a deschis scorul în minutul 52 după o combinație pe 16 m, în urma căreia mijlocașul a rămas singur în careu cu portarul și a șutat fără speranțe și tot el l-a majorat în minutul 65, din penalty, după un henț în careu al lui Scarlatache. Scorul final a fost stabilit de Bauza la ultima fază a meciului, în prelungiri, după ce a scăpat singur cu portarul.
În meciul de la Craiova, Nicolae Dică i-a folosit pe: Greab – Sno, Scarlatache, Garutti, Burnea (65 Antal) – Lixandru, Panait (76 Lepistu), Benchaib (65 Buziuc), Pop (46 Rădescu) – Carnat (57 Coșereanu), Rusu.
De partea cealaltă, la FC U Craiova au jucat:Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Albu, Asamoah (83 bauza) – Negru, Piccolomo (75 Bahasa), Van Durmen – Blănuță (75 Chițu). Antrenor: Nicolo Napoli n
Următorul meci al Mioveniului este peste două săptămâni, luni 3 aprilie, acasă cu Chindia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.