Dică, dat ca și luat de Mititelu

0

Înainte de meciul de luni seară a apărut și zvonul că patroul oltenilor, Adrian Mititelu vrea să îl dea afară de antrenorul Nicolo Napoli și să îl pună în locul său pe Nicolae Dică. Ieri însă președintele oltenilor, Marcel Pușcaș a lămurit situația: „Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dacă ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea”. Situația s-ar putea totuși schimba la 180 de grade, dacă în vară, Mioveniul ar retrograda iar Napoli nu și-ar îndeplini obictivul cu FC Universitatea.
A fost al 5-lea meci cu Craiova
Partida de luni a fost a cincea confruntare direct dintre cele două două echipe în acest sezon. În ordine cronologică au fost următoarele întâlniri: 2-2 în turul campionatului, 0-1 în amical la Craiova în noiembrie, 1-1 în amical la Mioveni în ianuarie, 2-1 în returul campionatului la Craiova, iar acum a urmat meciul din prima etapă a play-out-ului.
4 indisponibili
CS Mioveni a avut pentru meciul de la Craiova 4 jucători indisponibili, dintre care 3 erau sau puteau fi de bază în echipa de start a lui Dică. Astfel a lipsit portarul de rezervă Valentin Croitoru, fundașul stânga Marcos Pedroso, minlocașul drepata Amadou Diallo și atacantul Blerim Krasniqi. Toți patru au fost accidentați.
A revenit Benchaib
Printre titularii lui Dică de la Craiova a revenit și mijlocașul ofensiv Amine Benchaib. Acesta a lipsit etapa trecută în deplasare la Botoșani, fiind accidentat. De altfel, fotbalistul adus la echipă în această iarnă a părăsit terenul accidentat acum două etape în jocul cu Chindia de la Mioveni, iar după două săptămâni de recuperare și-a revenit. Jocul său la Craiova a fost însă unul modest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.