Ministrul Finanțelor în vizită de lucru, în Argeș!

1

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a primit astăzi, la sediul instituției, vizita Ministrului Finanțelor, Adrian Câciu și a secretarului de stat, Mihai Diaconu. Alături de președintele Ion Mînzînă s-a aflat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu și consilierul județean Nicolae Tudose, anunță Consiliul Județean Argeș.   

Discuțiile au fost legate de finanțarea proiectelor, de bugetele administrațiilor județene și locale, cele care permit dezvoltarea județelor, dar și de sursele de finanțare pentru județe prin elaborarea și aprobarea Codului finanțelor publice locale, a criteriilor de echilibrare a bugetelor județelor care să asigure o dezvoltare echilibrată a unităților administrativ-teritoriale, criterii care să nu mai fie modificate prin legile anuale de aprobare a bugetului de stat și numai așa putându-se asigura o predictibilitate a surselor de finanțare a județelor, a mai precizat sursa citată. 

1 COMENTARIU

  1. Preotii vin pe la usile oamenilor si cer bani pentru biserica asa zisa,, contributie,,.Este ilegal ce fac si tupeul si nesimtirea acestor preoti a atins cote de neimaginat.Daca cineva vrea sa dea bani la biserica se duce si da din propria intiativa nu sa vina preotii pe la usi.
    Preotii sunt platiti de statul roman,plus banii din diverse lucruri care se stiu de ce mai vin pe la usi sa ceara bani?
    De ce se iau masuri impotriva acestor preoti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.