Luptă strânsă pentru promovare între ARO și Speed Academy

0
0

Cele două candidate la câștigarea Ligii a 4-a argeșene, Aro Muscelul Câmpulung și ACS Speed Academy Pitești au mers brat la brat în primele 3 etape scurse de la începerea părții a doua a competiției. Astfel încele 3 etape jucate, fiecare dintre cele două și-a câștigat meciurile, astfel că la vârful clasamentului situația este deschimbată, cu ARO pe primul loc și Speed pe locul 2, despărțite de 3 puncte.
ACS Speed Academy a învins cu 3-0, în prima etapă în deplasare la ACS Costești (goluri – Negoiță, Filip – 2), cu 2-1 în a doua etapă tot în deplasare pe Internațional Valea Iașului (goluri – Păun, Albu) și cu 11-0 pe propriul teren, în etapa 20 pe Juventus Bascov (goluri – Bud 4, Stancu, Anghel, Ayza, Filip, Pană, Ristea, Păun). În cele trei meciuri jucate, fostul campion al României, Cristi Bud venit la Speed în această iarnă a marcat 4 goluri, toate în ultima partidă de campionat.
De partea cealaltă, ARO Muscelul Câmpulung a învins în etapa 18 cu 5-0 în deplasare pe Muscelul Lerești (goluri – Măzărache 2, Nilă, Stancu, Florin Costea), cu 7-0 acasă în etapa 19 pe CS Mioveni (goluri – Măzărache 4, Cicu, Costea, Nilă) și cu 4-0 tot acasă, în etapa 20 pe Viitorul Bîrla (goluri – Ciucă autogol, Măzărache, Nilă, Cicu). n
Veniți în această iarnă la echipă, foștii jucători de Liga 1, Simon Măzărache și Florin Costea au reușit 7 respectiv 2 goluri în trei partide. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.