Duel cu campioana în play-off

0
  • Volei Alba Blaj – FC Argeș, sâmbătă, ora 18.00

Echipa de volei feminin a Piteștiului se pregătește pentru meciurile din play-off-ul Diviziei A1. În prima rundă a acestei competiții, FC Argeș Volei se va duela cu Volei Alba Blaj, campioana României.
Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide, primul meci urmând să se desfășoare, la Blaj, sâmbătă, de la ora 18.00. Alb-violetele pleacă cu șansa a doua în această confruntare, având în vedere valoarea adversarului pe care îl vor avea în față. În confruntările din prima parte a sezonului, Blajul s-a impus cu 3-0 la seturi și este greu de crezut că piteștencele vor reuși să le pună probleme ardelencelor.

La un pas de finala Cupei CEV

CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște au jucat aseară, după închiderea ediției, în returul semifinalelor Cupei CEV la volei feminin. Învingătoare cu scorul de 3-0 în tur, la Târgoviște, jucătoarele formației CSM Volei Alba Blaj aveau nevoie de câștigarea a două seturi pentru a ajunge din nou în finala celei de-a doua competiții continentale intercluburi. De-a lungul istoriei sale, echipa din Blaj a jucat cu trofeul pe masă în toate cele trei cupe europene: Liga Campionilor, Cupa CEV și Cupa Challenge. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.