Cei doi Denis de la Națională au învins Andora!

0

Dennis Man și Denis Alibec au adus sâmbătă seară victoria României în meciul din Andora. Acesta a fost debutul tricolorilor în actuala campanie de calificare la Euro 2024.
România a câștigat fără emoții, însă evoluția echipei nu a impresionat, mai ales că Andora a jucat cu un om în minus o jumătate de oră. În prima repriză au fost ocaziile lui Alibec (min 9, min 29 – bară), golul anulat al aceluiași jucători pentru off-side la Olaru, dar și reușita lui Dennis Man (cap la colțul scurt). După pauză, Alibec a dublat avantajul după ce a fost lansat de Răzvan Marin, golul fiind anulat iniţial pentru ofsaid, dar acordat de arbitrajul video (VAR). Apoi până la final au mai fost ratările lui Man (min 52), Alibec (66, 87), Tavi Popescu (min 75). În celelalte meciuri din grupă, Elveţia a surclasat Belarus cu 5-0, la Novi Sad (Serbia), meci considerat în deplasare, iar Israelul a remizat cu Kosovo, 1-1. România va juca următorul meci pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu selecţionata Belarus. Primele două clasate în grupă se califică la turneul final din Germania.

S-au bătut ca chiorii!

În minutul 11 al partidei, o bătaie generală a izbucnit într-un sector al fanilor „tricolori”, cel ocupat de facțiunea „Uniți sub tricolor”. Printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma lucrurile. Mai multe persoane au fost reținute și scoase din sector, lucru remarcat de reporterul GSP prezent în incinta arenei. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.