În ziua de 25 martie a.c., un bărbat de 28 de ani nu a respectat indicațiile polițistului rutier care îl oprise, pe raza orașului Mioveni, ulterior săvârșind o serie de contravenții, anunță IPJ Argeș.

 

După identificare, cel în cauză a fost sancționat pentru 7 contravenții, fiind reținute atât certificatul de înmatriculare, plăcuțele cu numărul de înmatriculare, precum și permisul de conducere.

 

Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat, în dimineața zilei de 25 martie a.c., un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Mioveni, din primele verificări rezultând că atât valabilitatea inspecției tehnice periodice, cât și a poliței de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto erau expirate.

 

Bărbatul în cauză nu a respectat indicațiile polițistului rutier, iar după ce s-a reușit inițial blocarea acestuia în trafic, cel în cauză a reușit să fugă, săvârșind mai multe contravenții prin care a pus în pericol siguranța traficului rutier.

 

Ulterior, în seara zilei de 26 martie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus a sediul poliției, față de acesta fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.070 de lei, conform OUG 195/2002 și Legii 132/2017, cu măsuri complementare de reținere a permisului de conducere și retragere a certificatului ce înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, a mai precizat sursa citată.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.