S-a modificat data Simfoniei Lalelelor

0

Cea de a 46-a ediție a Simfoniei Lalelelor va avea loc, în acest an, în perioada 21 aprilie -23 aprilie. Data a fost modificată după ce inițial era stabilit ca festivalul florilor să fie organizat în primul weekend din luna mai. 
„Festivalul „Simfonia Lalelelor” este sărbătoarea care are în centrul ei cele mai delicate și mai capricioase flori – lalelele. Înflorirea lor și rezistența inflorescenței este impactată puternic de schimbările de temperatură, iar încălzirea destul de rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, din acest an, constituie un motiv îndeajuns de serios pentru decizia municipalității de a reveni asupra perioadei anunțate pentru organizarea celei de-a 46-a ediții a festivalului.
Astfel, Simfonia Lalelelor 2023 urmează a se desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști. Programul manifestărilor artistice și culturale ale celor trei zile de festival dendro-floricol va fi anunțat în perioada următoare”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.