Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Mai 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

13 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Dupa acelasi rationament, trecerea de la tribalism la ceea ce sustineti ca fiind modelul adecvat (natiune) devine o eroare. Confundati teoriile conspiratiei, BLM, LGBTQ blabla, cenzura politically correct (toate fiind derapaje precum religia habotnica, inchizitia, nazismul, etc), ca fiind definitorii pentru „uniti in diversitate”, globalism. Si, cel mai exagerat, credeti ca scopul acestui mers al istoriei este acela de a va impune, dvs., Smeoreanu de la Albota (sau de la Valcea, ca nu e clar), sa fiti o marioneta, un sclav, ceea ce nu vreti. Este viziunea unui individ marunt, incapabil sa aiba o perspectiva larga si anticipativa, un individ multumit cu stilul lui de viata dar mai ales cu sursele lui de bunastare, adica cu banii primiti de la PSD si care vrea sa para ca se ia la tranta cu nenorocitii absoluti, cu nenorocitii mondiali. Un erou, ca Superman, nu-i asa? Nu oamenii ca dumneata au facut istoria, indiferent de cate citate au copiat in speranta de a-i pacali pe altii, ci cei care au propus, sugerat si imaginat alte variante si solutii pentru viitor. Dumneata esti trecutul prins in capcanele ignorantei si ale interesului personal de moment. Vad ca negi, critici si detesti ideile de UE, globalism, etc. Dar care e viziunea dumitale, solutia, cum ar trebui sa arate lumea (fara citate copiate din altii) ideala din viitor?

  1. 1.1

   Radu2

   Bre, o sa-ți iei un puradel in cap, un Fucusila! Sa ma explic: Maestrul a compus editorialul asta ca și femeile de o anumită etnie care luate la întrebări se apărau cu pruncii, dădeau cu ei in “agresor” ! Maestrul da in populație cu Fucusila ăla, și alți străini , nu ne explica de democrația din partid, cu ‘alegeri ‘ca pe vremea Stalin, despre șmecherii și snobii din administrație unde aflam ca s-au refugiat colegii de partid, unde corupția, furtul ,impostura , jaful , miserupismu, prostia si nesimtirea iau proporții cataclismice ! Se fura ca in codru, ca pe vremea fanarioților , pate mai rău! Nimeni nu mai Răspunde pentru nimic, sunt lucruri de care se lovește orice cetățean normal care are de-a face cu așa zisa administrație si așa zisele instituții care au doar niște forme fără nici un conținut , doar știu amenzi si atat.Numai maestrul nu observa si probabil e cointeresat sa nu observe.

 2. 2

  Ion

  Excelent comentariu, va felicit! O lectie pentru acest individ care inca se mai crede ziarist!

 3. 3

  Will

  Se plânge Smeoreanu de românii cu nume străine, decidenți la noi în țară. Păi, băi minte îngustă, tu ai habar ce a însemnat regele Ferdinand pentru România? Sau alții tot cu nume străine care au făcut pentru țara asta fapte intrate deja In istorie?
  Ai ajuns Păcăliciul presei argesene, o slugă și o marionetă a PSD-ului, părtaș la toate nenorocirile abătute asupra judetului. Si da, au ajuns comentariile să fie mai bune decât editorialele! Bravo primului comentator!

  1. 3.1

   Anonim

   Așa este…vezi și fanarioții, Carol al II – lea, rușii dar și ,,alții”. Ești deștept de nu se poate!

 4. 4

  CVititor

  Ce noroc pe voi, sa va puteți vărsa laturile sub anonimat sau pseudonim ,citesc si ma îngrozesc câtă inteligenta risipita, cat bun simt si rușine aruncate la gunoi de niște haimanale.

  Diferența dintre voi si editorialist – dpdv intelectual, cultural, lingvistic, samd – este mai mare decât cea de la Pământ la Luna si asta va aduce in pragul turbării cu atât mai mult încât, poate conștientizați ca nu veți putea recupera acest handicap JAMAIS !

  N-o sa înțelegeți JAMAIS ca, odată cu injuriile primite de la voi, primește un capital de încredere si simpatie înzecit din partea altora care nu se manifesta in scris atât de vulgar si josnic precum o faceți voi.

 5. 5

  Nilă

  Will, cap ai, minte ce-ți mai trebuie?

 6. 6

  Anonim

  Ăștia de la 4 și 5 or fi diferiți sau e același specimen?

  1. 6.1

   Guță

   Anonimule 6 (666), caută-i la….specimen…și o să afli!

 7. 7

  Pontifaunir

  Vrem/nu vrem … jigodi’le salta’ntotdeauna / desi’s imputite !?!
  D’apoi, vezi … di si Bunul Dumnezeu le dadu cate un sut in coor / Evei si lu’ Adam … experiment esuat !

 8. 8

  Anonim

  Azi mai dupa amiaza or fi evadat astia de la Balaceanca?

  1. 8.1

   Anonim

   Sau o fi fost ziua porților deschise…

   1. 8.1.1

    Radu2

    Nooo, aia mai au urme de bun simt! Ăștia sunt limbricii de redacție “ eliberați “ de editorialist mai devreme azi !

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .