I-au luat permisul pe 8 luni

0

Un tânăr, din Mioveni, le-a dat multă bătaie de cap polițiștilor, în acest weekend. Aflat la volanul unui BMW, a fost urmărit pe străzile din Mioveni, până la Făgeat. În goana lui, tânărul a lovit și autospeciala polițiștilor, dar a reușit să scape. A fost găsit duminică seara. Oamenii legii i-au dat nici mai mult, nici mai puțin de 7 amenzi, în valoare de peste 5.000 de lei și i-au reținut talonul și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii. De asemena are permisul suspendat pe oi perioadă de 8 luni. Din materialul următor aflați de ce nu a vrut tânărul să dea ochii cu polițiștii! 
Sâmbătă dimineață, Elvis Ionuț L., de 28 de ani, se afla la volanul mașinii sale un BMW, pe o stradă din Mioveni,. A fost văzut de un echipaj de la Poliția Mioveni. A fost tras pe dreapta, iar un polițist s-a dus la el și i-a cerut să urmeze echipajul până la sediu. Se spune că tânărul este martor într-un dosar și cu toate că a fost chemat pentru a fi audiat, nu s-a dus. Atunci când l-au văzut pe stradă, agenții intenționau să-l ducă la secție pentru a-l audia. Elvis Ionuţ L. le-a spus oamenilor legii că îi va urma, numai că, după ce agentul s-a îndepărtat, tânărul a demarat pe lângă echipaj, a lovit portiera maşinii de poliţie şi a fugit. Oamenii legii au pornit pe urmele sale, dar le-a fost imposibil să-l prindă, tânărul conducând haotic. Acesta a accelerat în viteză foarte mare. Ca să scape de poliţişti a făcut depăşiri riscante, a mers chiar şi pe contrasens după cum au precizat reprezentanţii IPJ Argeş. Mașina a fost găsită abandonată pe un câmp în apropierea casei mamei șoferului fugar. Tânărul nu era acasă. A fost sunat de mamă, la îndemnul polițiștilor, dar nu a răspuns. Oamenii legii l-au căutat sâmbătă şi duminică acesta fiind depistat tot pe câmp, duminică seara.

Maşina era pusă sub sechestru

Când a fost prins de oamenii legii şi întrebat de ce a fugit răspunsul lui a fost: „ De prost!”, după cum spun surse din rândul anchetatorilor. Oamenii legii au constatat că maşina era pusă sub sechestru, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fugit. Fiind sub sechestru, autoturismul nu avea inspecţia tehnică periodică făcută, nici asigurare RCA, ambele fiind expirate, un al motiv pentru care a fugit. Pentru contravenţiile constatate, oamenii legii i-au retras plăcuţele de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare, acestea fiind trimise la executorul judecătoresc.
Pe numele conducătorului auto au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.070 de lei; două ca urmare a valabilității ITP expirate și ca urmare a valabilității poliței RCA expirate, și cinci sancțiuni, ca urmare a nerespectării indicațiilor polițistului rutier, a neopririi la semnalele polițiștilor rutieri, a depășirii fără păstrarea distanței laterale cu tamponare, a conducerii autovehiculului pe contrasens, punând în pericol siguranța rutieră, precum și a neprezentării la sediul poliției în termen de 24 de ore de la producerea unui eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.
Pentru toate acestea i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru un total de 240 de zile. În iunie 2018 tânărul a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă. De asemenea instanţa a admis două executări silite pe numele acestuia, una în octombrie 2020 pentru 37.000 lei şi alta în iunie 2021 pentru aproximativ 4.000 lei. Cum singurul bun pe numele lui era BMW-ul , mașina a fost pusă sub sechestru. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.