ARO și Speed continua lupta pentru promovare

0

ARO Muscelul Câmpulung și Speed Academy Pitești continua lupta pentru promovarea din Liga a IV-a argeșeană. Cele două echipe sunt pe primele două locuri în clasament, despărțite de doar 3 puncte: ARO – 57, Speed – 54, dar cu meci direct la echipa piteșteană. De la reluarea sezonului în 2023, cele două ehcipe au mers cap la cap, fiecare obținând victorii în partidele jucate. Au fost astfel câte 4 meciuri de fiecare, în care la rampă au ieșit până la urmă foștii atacanți de Liga 1, Măzărache și Bud.
ARO Muscelul a învins în etapa 18 cu 5-0 în deplasare pe Muscelul Lerești (goluri – Măzărache 2, Nilă, Stancu, Florin Costea), cu 7-0 acasă în etapa 19 pe CS Mioveni (goluri – Măzărache 4, Cicu, Costea, Nilă) și cu 4-0 tot acasă, în etapa 20 pe Viitorul Bîrla (goluri – Ciucă autogol, Măzărache, Nilă, Cicu), iar acum în etapa din week-end cu 7-0 acasă pe CSC Suseni (Măzărache 3, Dascălu 3, Cicu).
De partea cealaltă, ACS Speed Academy a învins cu 3-0, în prima etapă în deplasare la ACS Costești (goluri – Negoiță, Filip – 2), cu 2-1 în a doua etapă tot în deplasare pe Internațional Valea Iașului (goluri – Păun, Albu), cu 11-0 pe propriul teren, în etapa 20 pe Juventus Bascov (goluri – Bud 4, Stancu, Anghel, Ayza, Filip, Pană, Ristea, Păun) și cu 4-0, în deplasare, în week-end pe Energia Stolnici (Ayza, Bud 2, Albu).
În cele 4 meciuri jucate, Cristi Bud venit la Speed în această iarnă a marcat 6 goluri). De partea cealaltă, Simon Măzărache și Florin Costea au reușit 10 respectiv 2 goluri în patru partide. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.