Salvați de VAR, dar mușcați de Căpușă!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 2

CS Mioveni a pierdut luni seara, meciul disputat acasă cu Chindia Târgoviște, scor final 0-1. Partida a contat pentru etapa a doua a play-out-ului Superligii și a fost ultima a rundei. Foto: CS Mioveni / Gheorghe Flușter
Galben-verzii auu început slab meciul, primind un gol întâmplător de la Popadiuc, la un șut centrarede pe dreapta, reușită validată initial de arbitru dar anulată ulterior de VAR pentru un off-side la același jucător.Jucătorul Chindiei a jucat tot el mingea în primă fază în fața careului, moment în care era în off-side, iar după ce mingea a trecut pe la un coechipier, tot el a continuat faza pe dreapta, trimițând mingea mai mult spre centrare, nicidecum nedorind să dea la poartă din poziția în care era. În prima repriză, Antal a avut o ocazie imensă, pentru gazde, scăpând singur în careu, dar șutând telefonat în brațele portarului. La pauză a fost 0-0, după o primă repriză echilibrată, dar sub așteptări ca și joc. Și repriza secundă a fost începută în aceeași manieră de gazde, care au primit gol de la Căpușă, cu un șut în cross de la colțul careului, din dreapta, în urma unei greșeli în apărare. După gol Mioveniul a fost mai prezentă în joc dar nu a avut precizie și nici noroc în fața porții. Și tot oaspeții au fost aproape să concretizeze, obținând un penalty în ultimul sfert de oră, acordat de arbitru la un fault în careu, dar anulat după intervenția VAR tot pentru un off-side.
După această înfrângere Mioveniul a rămas pe ultimul loc cu 11 puncte și a ratat șansa să micșoreze din distanța pe care o are până la următoarele clasate, rămânând la 3 puncte de FC Argeș și la 6 de UTA.
Pentru argeșeni urmează acum joi meci de Cupă la Sepsi și apoi lunea viitoare, meci de campionat la Petrolul.

# CS Mioveni – Chindia 0-1 (0-0) A marcat: Căpușă (52)

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso – Lixandru, Panait, Lepistu – Antal, Rusu, Buziuc. După pauză au mai intrat: Pop, Carnat, Rădescu, Benchaib și Guțea.
Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dumitrașcu – Dulca, Akhmatov (88 Vorobjovas) – Șerban (88 Albu), Popadiuc, Neguț (84 Dinu) – Popa (78 Buș). Antrenor: Anton Petrea
Arbitru: Bogdan Dumitrache
Cartonașe galbene: Panait (5) / Căpușă (59), Șerban (80) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.