Alexandra Georgiana Mirescu, o femeie de succes în județ

0

Antreprenoriatul feminin este drumul cel bun spre succes. Cu determinare, hotărâre, atitudine, viziune și strategii bine puse la punct, tot mai multe femei aleg să pășească în lumea afacerilor. Un exemplu în acest sens îl reprezintă tânăra și ambițioasa manageră Alexandra Georgiana Mirescu, prin căsătorie devenind Alexandra Georgiana Mucenic.

Aceasta a pătruns în lumea afacerilor cu un business foarte iubit de ea, punând bazele unui lanț de case de amanet, AGM în 6 orașe din țară, în decurs de numai 13 ani.

După ce a reușit să obțină o poziție superioară în cadrul companiei sale, a pus suflet în fiecare proiect, ajungând să realizeze în 13 ani ce alții realizează într-o jumătate de viață.

Lanțul magazinelor sale a început în orașul Curtea de Argeș, continuând cu Pitești, Câmpulung Muscel, Găești și Titu.

Casele de amanet AGM, vă pun la dispoziție cele mai mici comisioane de pe piață, începând cu 0 și 1%. Contractele sunt transparente, fiind  însoțite de coduri, cu ajutorul cărora se poate vizualiza statusul lor online, în orice moment.

Frumoasa și neobosita antreprenoare, este o tânără cu  ambiție nemărginită, deținând acest business de 13 ani, deviza ei de fiecare dată fiind: „Experiența și managementul îndreptat în favoarea clientului. Te ajută să rămâi și să fii cel mai bun pe piață”.

Alexandra Georgiana Mucenic a mers întotdeauna pe premisa că marea provocare în acest business, perfecta organizare și spiritul de echipă stau la baza drumului către succes.

Crede cu tărie că femeile au capacitatea de a rezolva orice situație, chiar și în cele mai critice momente. „Pentru angajații mei sunt prietenă, consilier și uneori psiholog, în momentele stresante.În acest domeniu trebuie să ai puterea de a transmite oamenilor încrederea de care au nevoie. Poziția pe care o ocup, mă completează, mă face fericită, astfel încât să pot face și eu pe alții fericiți și cred cu desăvârșire că OMUL din mine învinge mereu. Ca  femeie de afaceri am simțit că există unele bariere, dar lucrul cel mai important este acela de a știi cum să le depășim la momentul oportun. În decursul celor 13 ani de business acumulați până în prezent, am pornit încrezătoare în forțele proprii, ajungând să dețin în prezent un număr mare de case de amanet, în județele precizate”, a declarat Alexandra Georgiana Mucenic.

Din punctul ei de vedere, calitățile femeii de antreprenor fiind intuiția în relațiile sociale, ancorarea mai ușoară în comunitățile în care se prezintă un brand. „Succesul este o oportunitate de a evalua rezultatele activităților tale și de a simți satisfacție”, mai spune tânăra antreprenoare.

Acest lucru a fost realizat de Mucenic Alexandra Georgiana ajungând la succesul la care alții nici măcar nu au curajul să viseze. Pe lângă multitudinea calităților pe care le posedă, frumusețea fiindu-i o armă de luptă, este genul de femeie capabilă să mute chiar ți munții de pe loc, dacă este necesar.

Alexandra Georgiana Mucenic are tot timpul o atitudine pozitivă, această stare de bine ajutând-o din zi în zi să devină din ce în ce mai bună, atât în societate, cât și în businessul pe care îl deține, avansând foarte repede. Baza activității tinerei afaceriste este încrederea reciprocă, respectul și acțiunile în beneficiul semenilor.

Luptătoare neînfricată și foarte ambițioasă, Alexandra Georgiana Mucenic se numără printre cele mai tinere  antreprenoare din județul Argeș și constituie un exemplu demn de urmat, pentru multe tinere de vârsta ei, fiind totodată în măsura de a da un sfat antreprenoarelor în devenire, articolul meu încheindu-se cu îndemnul ei sub formă de citat: „Aruncă-ți temerile și pornește cu îndrăzneală pe calea visului tău, dacă vrei cu adevărat să-ți atingi țelul mult visat”.

Cuvintele mele sunt prea puține pentru a exprima valoarea acestei tinere ambițioase și multitudinea realizărilor care și-au pus și-și pun amprenta de fiecare dată, pe activitatea ei desfășurată.

Redactor,
CAMELIA STERIE