Compania CEZ premiată pentru proiecte derulate în România

0

Ediția 2023 a Galei Romanian CSR Awards 2023 s-a încheiat aseară cu o dublă recunoaștere a proiectelor CSR derulate de CEZ, pentru al 7-lea an la rând, anunță CEZ într-un comunicat de presă.  Proiectele câștigătoare în acest an au vizat pilonii CSR strategici sănătate & wellbeing, educație și protejarea mediului, iar platformele care ilustrează călătoria CEZ în beneficiul comunității locale și promovarea diversității sunt demne de inovare digitală, mai precizează sursa citată.

 

„#Energiavinedelaoameni, de la angajații CEZ, de la partenerii și colaboratorii noștri, de la voluntari. Ne bucurăm să primim dovezi că proiectele noastre, prin care dăruim #energiepentrubine comunității locale transced publicul vizat și sunt apreciate la nivel național. Recunoșterea oferită și în acest an de Gala Romanian CSR Awards proiectelor noastre cu și despre oameni, în diversitatea lor, ne responsabilizează să livrăm și pe viitor rezultate și mai bogate, sustenabile și cu impact relevant în comunitate.” Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer, CEZ România.

 

Platformele Energie pentru bine și Energia Diversității au obținut premiul III la categoria „Inovare Digitală în CSR”

Energie pentru bine a fost proiectată ca o călătorie a binelui, reunind inițiativele CEZ care aduc soluții pentru sănătate & wellbeing, educație, mediu și dezvoltare regională în comunitățile din sudul României.

 

Pagina promovează principiile care stau la baza strategiei de responsabilitate socială și consolidează cultura voluntariatului, prezintă proiectele de CSR, reușitele și formularul „Aplică pentru finanțare”, pe care cei interesați îl pot completa în timp real. În plus, platforma are și o pagină dedicată de Facebook, care întregește Călătoria Binelui și pe care pot fi regăsite mai multe detalii despre proiectele derulate de CEZ în beneficiul comunității: https://www.facebook.com/energiepentrubine

 

Platforma Energia Diversității a pornit de la angajamentul Comisiei Europene pentru combaterea discriminării și promovarea locurilor de muncă diverse și inclusive și descrie poveștile și proiectele derulate de CEZ, în sfera diversității, incluziunii și egalității de șanse.

 

Campaniile CEZ derulate cu partenerii – mențiune la categoria „Parteneriat Sectorial”

În 2022, CEZ România a continuat tradișia de celebrare a parteneriatelor de lungă durată pe care le dezvoltă cu partenerii și colaboratorii săi, pe care i-a provocat să se alăture în 3 campanii:

Sănătatea-i pe #primul loc – în perioada 25.02.2022 – 03.03.2022, aproape 300 de partenere CEZ au fost invitate să aleagă un cadou simbolic sau să se alăture initiațivei CEZ prin care 500 de teste gratuite Babeș-Papanicolau au fost oferite comunității locale.

Mai multe detalii despre campanie, aici: https://bit.ly/3Yja88k

Sădim energie verde pentru viitor: CEZ și-a implicat partenerii de afaceri în sprijinul comunității pe care o deservește prin montarea de panouri fotovoltaice pentru două gospodării de fermieri din Dolj și Olt. Cu sprijinul Asociației Viitor Plus, în cadrul campaniei au fost montate panouri fotovoltaice pentru sistemele de irigații ale fermierilor. Mai multe detalii la: https://bit.ly/3KWGhQ6

Cele mai prețioase cadouri sunt faptele: Alături de World Vision România am construit vocabularul faptelor bune prin sprijin la teme și ghidaj pentru combaterea fenomenului de bullying pentru 1400 de copii. În plus, 100 de părinți au beneficiat de consiliere pentru o mai bună relație cu copiii lor și pentru a întelege cum îi pot sprijini mai bine. Mai multe detalii despre campanie pot fi regăsite accesând link-ul: https://bit.ly/3mo1hEX

 

Recunoașterea primită este o motivație în plus să rămânem în mijlocul comunității, ca agenți ai schimbării în domenii precum sănătate și wellbeing, educație, mediu și dezvoltare regională, au transmis reprezentanții CEZ.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.