Au jucat cu juniorii și au luat 22 de goluri!

0

Juventus Bascov a băgat juniorii la meciul de LIga a IV-a de la CÎmpulung cu liderul ARO și a luat 22 de goluri! Din câte se pare, seniorii nu au vrut să se prezinte la meci, de frică să nu ia multe goluri, iar juniorii, tocmai terminaseră meciul lor de campionat, la același stadion, fiind apoi trimiși să joace și în locul echipei mari.
Ttinerii jucători ai Juventusului au revenit pe terenul de joc după ce și-au schimbat doar tricourile de joc, fiindcă au folosit în continuare șorturile și jambierele purtate în primul meci, chiar dacă erau pline de noroi. Ajunși la stadion cu o oră înainte de startul partidei, fotbaliștii seniori de la ARO au aflat și ei cu surprindere de strategia echipei adverse, iar la scurt timp și motivul pentru care au luat această decizie: ”Nu vor să ia multe”, informează liga2.prosport.ro. Regia conducerii clubului din Bascov părea simplă: vor intra juniorii pe teren, trei-patru dintre ei se vor da accidentați în scurt timp, arbitrul va fi nevoit să fluiere finalul meciului, echipa va pierde la masa verde, 0-3, dar în același timp va fenta regulamentul AJF pentru ca formația să nu fie penalizată. Jucătorii de la ARO s-au pus pe treabă, marcând gol după gol, pentru a-și rotunzi golaverajul. În tot acest timp, de la margine, antrenorul celor din Bascov, Noni Cârciumărescu, le cerea elevilor săi să cadă, să se dea accidentați, numai că pe teren a urmat o adevărată revoluție a tinerilor jucători: niciunul nu a vrut să iasă de pe teren. Văzând că nu este ascultat, antrenor a plecat de pe banca tehnică, înjurând în gura mare, spre deliciul spectatorilor prezenți în tribună. Nu s-a dus la vestiare, ci în zona din spatele porții echipei sale, implorându-i în continuare pe jucători să iasă de pe teren! Copii de la Bascov au rămas pe teren până la finalul primei reprize, când tabela arăta un incredibil 18-0! Mai mult decât atât, au revenit pe teren și în repriza secundă, însă jucătorii echipei gazdă n-au mai forțat, înscriind de numai patru ori, astfel că rezultatul final a fost 22-0!
ARO Câmpulung – Juventus Bascov 22-0 (18-0)
Au marcat: Florin Costea (1, 5, 7, 12, 15, 28, 38), Jenaru (9), Dascălu (13, 19, 21, 31, 40, 55), Simon Măzărache (14, 29, 36, 41), Robu (22), Andrei Nilă (51, 54, 56) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.