Bogdan Vintilă: ”Cât sunt șanse matematice, sperăm!”

2

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FC Argeș, a tras concluziile după înfrângerea cu FC Botoșani. Tehnicianul echipei din Trivale s-a declarat nemulțumit de randamentul jucătorilor, în special pe faza ofensivă, unde sunt cele mai mari probleme.
Deși piteștenii nu au obținut nici un punct în cele trei meciuri din play-out, Vintilă rămâne încrezător și încă speră în șansele de a se salva de la retrogradare: ”Ştiam la ce mă înham, încerc să o scot la capăt. Fac tot posibilul. Este greu, dar muncim în continuare. Am avut ocazii, am avut bară, prea puţin pentru ce îmi doream eu. Suferim în continuare.
Ne dorim să punem capăt acestui şir de meciuri fără victorie. O să muncim în continuare, nu avem ce face. Asta e viaţa. Merge mai departe. Peste o săptămână vine o altă oportunitate pentru a spăla din ruşinea de aici şi să recâştigăm moralul, de care ducem lipsă de mult timp. În mod normal, cât sunt matematic şanse, este normal să sperăm şi să nu abandonăm. Mai sunt 18 puncte în joc. Important este să vină prima victorie şi pentru acest lucru muncim.
Aşa cum putem şi ce avem la dispoziţie, cu armele noastre”, a spus tehnicianul argeșean, la flash-interviul de după meci. M.D.

2 COMENTARII

  1. Vintila un papagal nesimtit.Bate campii ca sa curga banii in buzunarele lui si ale antifotbalistilor adusi de impresarii mafioti. Zero pe linie de cand a venit.Cica mai este unul Joita in afara lui Felguieras care a adus boschetari la FC Arges.Si Vladoiu ii multumea .
    Trebuie facuta o lista cu toti jucatorii mafiei ca sa stie toate echipele cine sunt acesti nemernici fara caracter si sa fie evitati de alte echipe ca sa nu ia teapa.
    Vintila nu face nimic la antrenamente in sensul imbunatatirii sistemului de joc si al jocului in general.
    Prepelita trebuia schimbat la sfarsitul campionatului trecut dupa rezultatele dezastruoase din ultimele etape.
    Gentea va trebui sa dea socoteala pentru cei 6 milioane de euro pentru nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.