Dezastrul continuă!

0

De la etapă la etapă, FC Argeș se afundă și mai mult în subsolul clasamentului. Piteștenii au mai făcut încă un pas greșit în lupta pentru evitarea retrogradări, iar criza de rezultate se adâncește pe zi ce trece.
Alb-violeții au pierdut cu 0-1, și confruntarea de duminică, din deplasare, cu FC Botoșani, din runda cu numărul 3 a play-out-ului, ajungând astfel la 17 meciuri fără victorie! Partida din Moldova a fost una săracă în ocazii, ambele echipe contând foarte puțin pe faza ofensivă, fiind preocupate mai mult să nu primească gol. Jocul a fost unul plictisitor, presărat cu multe greșeli de ambele părți și cu puține faze de atac. Moldovenii au lăsat impresia că se mulțumesc și cu un rezultat de egalitate, stând la cutie și așteptând greșeala adversarului. Argeșul avea nevoie disperată de victorie pentru a prinde un loc de baraj, însă fotbaliștii lui Bogdan Vintilă și-au arătat și de această dată limitele. Piteștenii au fost aproape de a marca pe finalul primului mitan prin Calcan, însă șutul acestuia a lovit bara laterală. FC Botoșani a deschis scorul după pauză, Sebastian Mailat fructificând pasa lui Dragu. După primirea golului, alb-violeții au încercat să pună în pericol poarta apărată de Ducan, însă lipsa de inspirație la finalizare și-a spus din nou cuvântul. Este greu de crezut că argeșenii pot câștiga vreun meci cu o asemenea manieră de joc și cu doar un singur șut periculos expediat pe spațiul porții. Dacă alb-violeții nu se vor trezi cât mai repede la realitate, FC Argeș nu va mai avea nici măcar acele șanse teoretice de a se salva de la retrogradare. În urma acestui eșec, FC Argeș rămâne pe locul 9 al play-out-ului, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă, iar partida de luni, de la ora 17.30, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște, devine una capitală în lupta pentru supraviețuire.

Superliga Superbet, Sezonul 2022-2023, Play-out, Etapa 3
FC Botoșani – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Mailat(min.63)
FC BOTOȘANI: Ducan – Petro, Mutombo(min.8 Șeroni), Pius, Țigănașu – Ivanov, Florescu(min.56 Camara), Dican – Dragu(min.76 Sadiku), J. Tallo(min.56 M.Roman II), Mailat(min.76 Cioiu)
Rezerve neutilizate: Pap, Patache, Burlacu, Pinson
Antrenor: Flavius Stoican
FC ARGEȘ: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici(min.78 Jobello), Brendon, Rizzi – Jakolis(min.66 Koubemba), Njike, Biai – Calcan(min.77 Bertrand), Garita
Rezerve neutilizate: Micu, Moisie, Meza Colli, Crețu, Hanne, Șerban
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă
Cartonașe galbene: Dican, M.Roman II
Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Viorel Flueran (Craiova) / A1: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), A2: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) / Arbitru VAR: Horia Mladinovici (Bucureşti), Arbitru AVAR: Valentin Dumitru (Gherghiţa)
Observator joc: Ion Ion(București)
Observator arbitri: Sorin Boca(Iași) M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.