Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

14 Comentarii:

  1. 1

    Cristian Stancu

    Alooo,nea Caisaaaa,uite ca eu ma semnez,si ta acuz de pupincursm,Smeorene. De ce nu spui,ca iubitul tau primar(ma mir ca nu spui ca faceti un sex de calitate.depinde cine o primesteste in poponet)a distrus brendul numit FC ARGES?De ce nu spui nimic,javră comunista?Fotbal,baschet,volei..uite sa s-au dus banii publici de pomana.Retardatule.

  2. 2

    Gicu

    Ce dracu Polivalenta e aia făcută în mijlocul drumului? Acum face stadion. Are echipa pt el, îl da în chirie? Bani aruncați în vânt, motiv de capusare. Îl vezi și pe asta cu vila cu lift și amante ca pe Pendula. E mai rafinat, face pe seriosu, îl ia mai greu.

  3. 3

    Gabi

    Intr-o lume civilizata sa sponsorizezi cu diverse servicii anexe un meci al Nationalei Romaniei, de orice fel ar fi Nationala, este o mandrie si o ocazie foarte buna de reclama pt orice antreprenor cu ceva spirit si creier. Cum tratati Dvs problema ne duceti spre anii 90, cand orice sponsorizare de genul iti dadea instant statutul de „descurcaret”. Despre dl Gentea, da cu o mana cand are interesul si ia cu 2 maini apoi. Diferenta o face expunerea. Cand da, blitzuri peste blizturi. Cand ia, mucles. Dar pana la urma este doar un exemplul al clasei politice care conduce tara spre indobitocire si saracie . Un om adaptat, sa zicem. Cat despre FC Arges, momentan nu mai are nevoie de fotbal, si-a facut capital de imagine din Polivalenta, Bazin, noul stadion, vine Simfonia, mai bagam 2-3 festivaluri de raci, etc..Cine sa-l injure cand ne vom zbate iar in mocirla din B, cei de la Mioveni?..Isi va aduce subit aminte cand se va apropia inaugurarea stadionului. ATAT DE SIMPLU..

  4. 4

    Zoil

    „Ca primar, aș spune că este cel mai bun din ultimele trei decenii … ”
    Fix … la fel mai este si megiesu’ de la Mioveni.

  5. 5

    Ion Dumitru

    V-aș fi crezut, domnule Smeoreanu, dacă aș fi citit un cât de mic elogiu la adresa domnului Gentea acum 10-15 ani. Când era tot om politic, consilier local, si ar fi putut să se afirme cu vreo inițiativă care să fie sclipitoare. Cum însă dumneavoastră vă lipiți doar de cei care sunt la vârful ierarhiei locale de partid, atunci Gentea era neînsemnat. Cum a devenit primar, cum ati sărit cu lingușelile…
    În privința Polivalentei, afirm cu toată convingerea ca toți cei care au aprobat amplasamentul acestei săli sunt niște idioți! Iar domnul Gentea a ridicat mânuța ca să voteze, n-a avut nici o obiecție la această idioțenie. Nu se putea găsi o locație în afara orasului, să poti face și parcare și loc de promenadă, așa cum era normal?
    Iar afirmația despre rafinamentul ținutei doamnei Gentea îmi demonstrează că cei care vă acuză de pupincurism au dreptate.
    Tot legat de Polivalentă, sunt curios să aflu, când se va împlini un an de la darea sa în folosință, cât s-a încasat și cât s-a cheltuit cu întreținerea acesteia. Vreti să punem prinsoare că va fi o gaură pe care tot noi, locuitorii orașului, o vom acoperi? Aici să-și demonstreze primarul competența, nu organizând un meci cu un adversar din lumea a treia a handbalului feminin!
    Are perfecta dreptate Gabi, un privat deștept iese în câstig dintr-o asa sponsorizare.
    Iar primarul are și merite, ne-a umplut de semafoare!

  6. 6

    Anonim

    Vai, Smeorene, nu s-a gasit nimeni pana acum sa-ti dea dreptate, sa zica si el ca-i place fusta doamnei Gentea?

  7. 7

    anonim

    Domnule Smeoreanu, ce-ar fi să vorbiți cu administratorul site-ului Curierului Zilei și să scoateți rubrica comentatorilor. Astfel, aceștia nu-și vor mai putea exprima vreun punct de vedere, rămâne pe site numai punctul dumneavoastră de vedere și veți avea întotdeauna dreptate. Lăudați pe cine vreți, criticați pe cine vreți, faceți tot ce vă place. Cititorii doar să citească, că doar de aceea sunt cititori. Se poate și astfel parcă am mai auzit de așa ceva. Cum ar spune englezul: „No feedback, no pain”.

  8. 8

    S.

    Am citit comentariile, sunt cam sărace în cuvinte și idei, sunt calate pe un fel de obsesie a negarii, probabil destul de chinuitoare la purtători din.moment ce m-am chinuit doar citind. În legătură cu amplasamentul Sălii Polivalente, va semnalez ca toate marile edificii din Vest sunt înghesuite de alte clădiri, dar asa e mintea romanului, visează spatii goale pentru proiecte monumentale , dar înțeleg cum este, în tinerețe m-a frapat și pe mine cât de inghesuita e celebra Madison Square Garden, de exemplu, oricum, nu știu niciun mare stadion din Occident izolat și mâncător de spatii, ceea ce nu înseamnă că la noi nu putea fi mai bine, cu condiția sa existe și posibilități juridice. În fine, fiți mai creativi când injurati, nu vreau sa mai citesc banalități.

    1. 8.1

      Anonim

      Ai ajuns, Smeorene, sa ne dai exemple de la americani, adica cei mai mari ticalosi ai lumii, asa cum te scremi sa-i prezinti. Pai daca tot te lauzi ca ai fost si pe-acolo, n-ai observat ca Central Park e la o aruncatura de bat, ca asta este caracteristica New York-ului, densitatea cladirilor din cauza de ingradire geografica? Nu incerca sa aperi o idiotenie arhitecturala, asa cum un alt comentator a numit-o.
      Taci si inghite, vezi injurii in toate comentariile care nu-ti convin! Obisnuieste-te cu ideea ca nu toti suntem slugi platite de partide, ca stim si noi cum trebuie sa arate un oras bine gospodarit (nu este cazul Pitestiului), ca nu e suficient sa-mi vad primarul cu pixul in mana in sute de poze, de zici ca doar asta intra in fisa postului…
      Asa ca, Smeorene, nu te mai ofusca atat ca nu se mai gasesc comentatori care sa-ti dea dreptate. Nu mai tine cu poleiala asta pe care o tot incerci, omul de buna credinta este greu de pacalit!

  9. 9

    I.B.

    Maestre, nici noi nu vrem să mai citim banalități! Pe cuvânt de onoare!

  10. 10

    anonim

    Dacă nu sunt osanale la adresa partidului cu care sunteți legat prin contract financiari și injurii la adresa competitorilor acestuia, cel mai adesea articolele dv., domnule Smeoreanu, sunt pline de citate (de multe ori și 70-90% din text) din alții (psihologi, filozofi, jurnaliști, etc.). Așa că atunci cand este vorba de idei proprii, ce mai rămâne? Eu aș opina mai degrabă, încercând să fiu obiectiv, că găsim mai multe idei în textele comentatorilor, care sunt – de multe ori – mai interesante, coerente și cursive.
    Din punctul meu de vedere, care nu se vrea insultă/injurie/denigrare.

  11. 11

    Anonim

    Cu exceptia primului comentator, unde vezi matale injurii? Sunt oameni carora nu le place, ca si mie, magaoaia construita intre patru strazi, facuta atat de mare cat a permis spatiul. Iar exemplul dat e doar pentru a ne spune ca ai fost si la New York! Daca ai curiozitatea, Europa e impanzita de sute de stadioane si sali de sport construite in locuri aerisite, unde poti ajunge usor, unde poti parca, unde te poti plimba, unde poti manca, unde poti face si alte lucruri inainte sau dupa o competitie. Repet, daca ai curiozitatea!
    Pe care, in mod voit, nu o ai!

  12. 12

    I.B.

    Domnule Smeoreanu, vă asigur că ați câștiga respectul nostru daca ați face un singur lucru: să nu vă mai considerați buricul pământului! Să nu mai interveniți cu aceste răspunsuri zeflemitoare, care se vor ironice (multe nu sunt), să acceptați că și comentatorii au, de prea multe ori, dreptate.
    Chiar nu pricepeți că amplasamentul Salii Polivalente este o tâmpenie, iar idolul dumneavoastră în ale administrației are partea sa importantă de vină? Un sondaj profesionist si neutru poate v-ar lămuri, cu toate că am îndoieli.
    Sunt de acord că jignirile nu-și au rostul, însă încetați să mai încercați să ne convingeti că albul e negru, deveniți ridicol! A nu știu câta oară!

  13. 13

    Clevetici

    Voi comenta un mic paragraf din cele scrise de dl Smeoreanu in articol;

    „Cum se obțin sponsorizările ? Pe bază de personalitate, iar prin aceasta înțeleg caracter, credibilitate și competență.”

    Comentariu scurt: ne credeti naivi, pe noi cei care citim asa ceva.

    Comentariu plin:
    Orice persoana fizica sau juridica are anumite asteptari de la primar dupa ce face o sponsorizare.
    Nu spun aici dl. primar se intalneste cu sponsorii si ii intreaba pe sleau:
    – Cati bani dai la sponsorizare si ce doresti de la primarie in schimb?

    Dar spun ca in Pitesti avem exemple de cladiri construite dupa revolutie in locuri cel putin ciudate, urmand sintagma „blocuri noi intre blocurile vechi”.
    Exemplu: in cartierul Craiovei, pe str. Calea Craiovei in apropiere de Kaufland este un bloc relativ mic, de 3 etaje, cu bariera la intrare si parcare in fata sa PE SPATIUL VERDE.
    Blocul respectiv e ingramadit intre 2 blocuri „comuniste”.

    Cred ca totul a fost facut „cu acte in regula”, dar a fost nevoie si de o hotarare judecatoreasca (pentru retrocedarea unui teren cu rol de spatiu verde!) cat si de un Plan Zonal de Urbanism (votat in sedinta CL Pitesti) cat si de alte acte si autorizatii emise de primarie pentru a scoate terenul de sub incidenta destinatiei sale de spatiu verde.
    Orice om de buna credinta vede ca blocul respectiv incalca legea, dar s-au gasit formule de „intrare in legalitate”.

    Nu spun ca dl. primar Gentea a contribuit la asa ceva, dar spun ca astfel de cazuri au fost si vor mai fi: rechiniii imobiliari vor da ‘sponsorizari’ si vor obtine de la Primarie acte favorabile.

    Un ultim exemplu:
    – pe anumite terenuri (acum private) din Pitesti au existat conducte ale Termoficarii
    – primaria a cheltuit bani si a ridicat cu promptitudine acele conducte, lasand terenurile libere de sarcini si tocmai bune pentru construit blocuri

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
deneme bonusu veren siteler
venüsbet
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
deneme bonusu veren siteler slot oyunları 1xbet güncel giriş poker oyna online rulet siteleri sweet bonanza siteleri
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
rinabet giriş
hilarionbet
rinabet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .