Arnold Garita, exclus din lotul FC Argeș!

0

Situația devine din ce în ce mai tensionată la FC Argeș. Pe fondul crizei crizei de rezultate, între jucători au început să apară conflictele.

Clubul FC Argeș a anunțat că atacantul Arnold Garita a fost exclus din lot după un conflict cu un coleg.

„Având în vedere informațiile apărute în mass-media privitoare la un conflict în care protagonist a fost fotbalistul Arnold Garita, clubul nostru are de făcut următoarele precizări:

Ca urmare a problemelor de indisciplină apărute la antrenamentul echipei de miercuri seară, conducerea clubului FC Argeș a luat decizia excluderii din lot a fotbalistului Arnold Garita. Totodată, acesta va fi sancționat conform Regulamentului intern în vigoare. Începând de joi, 13 aprilie 2023, acesta urmează un program de pregătire separat de ceilalți jucători. Clubul FC Argeș nu a tolerat, nu tolerează și nici nu va tolera actele de indisciplină în cadrul lotului, indiferent de numele jucătorului. Fotbaliștii care nu se implica 100% la antrenamente și nu dau totul pe teren în timpul meciurilor vor fi sancționați conform regulamentului intern al clubului.

Astfel de incidente nu corespund valorilor noastre ca echipă și ca club. În aceste momente destul de dificile, ne așteptăm ca jucătorii noștri să înțeleagă ce înseamnă puterea unui grup unit și să lupte ca o echipă în ultimele finale rămase de disputat. Totodată, jucătorii clubului FC Argeș trebuie să fie modele pentru copiii și tinerii care susțin Argeșul.

Clubul nostru se angajează să respecte valorile și principiile etice ale sportului și să promoveze fair-play-ul și respectul reciproc” se precizează în comunicatul semnat de Consiliul Director al clubului FC Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.