Bogdan Vintilă: ”Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor”

0

FC Argeș a reușit să întrerupă seria neagră de 17 meciuri fără victorie după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în disputa cu Chindia Târgoviște, din etapa a patra a play-out-ului. Înainte de acest succes, piteștenii câștigaseră ultima dată în campionat la data de 30 octombrie 2022, când au învins-o pe UTA, scor 1-0.
Bogdan Argeș Vintilă, tehnicianul echipei din Trivale, s-a declarat mulțumit de joc și de rezultat, dar le-a cerut elevilor săi să nu își piardă concentrarea în etapele care au mai rămas de jucat din acest play-out.
”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această victorie, pentru că ne-a redat zâmbetul, încrederea. Sunt mulțumit de atitudinea lor. Le-am spus că atât timp cât fanii vor vedea că suntem determinați și avem spirit de sacrificiu, vor fi alături de noi. Le mulțumesc pe această cale. E o victorie după mult timp, pe care i-o dedic domnului primar Gentea, care are probleme în familie. Aș vrea să îi aducem puțină alinare în aceste momente. Sunt fericit doar azi. Ne așteaptă un joc cu o echipă experimentată, care merită să fie în play-off, Hermannstadt. Este un joc foarte greu pentru noi, trebuie să fim mai bine organizați și mai determinați, dacă vrem să sperăm măcar la un punct. Vom vedea ce putem face să îi refacem cât mai repede pe jucători și să ne pregătim pentru acest joc. Au fost aceste momente la fiecare meci, dar etapele s-au împuținat și trebuia o victorie cât mai repede. Știam că dacă vom marca nu vom pierde, pentru că avem o organizare defensivă bună. Am reușit să marcăm, îmi felicit jucătorii. Este liniște la echipă, avem toate lucrurile puse la punct, ne lipsesc doar punctele în clasament. Cei de aici sunt oameni serioși, ne creează toate condițiile, rămâne ca noi să ne ridicăm la nivelul lor și să rămânem în prima ligă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă la finalul meciului.

”FC Argeș merge mai departe și fără Garita!”

Vintilă a vorbit și despre situația Arnold Garita, exclus din lot după un conflict cu un coleg la antrenament: ”Garita este un subiect închis pentru mine azi. Vreau să mă bucur și eu de victorie alături de jucători. Este jucător aflat sub contract până în 2024, mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Pentru mine contează echipa, nu individul. Poate să te cheme oricum, în momentul în care îmi afectează randamentul echipei sau îmi creează un disconfort în timpul antrenamentului și în vestiar, atunci normal că elimin acea problemă. Fiecare trebuie să înțeleagă că nu este mai presus decât echipa asta. FC Argeș merge mai departe și fără Vintilă, și fără Garita și fără oricine altcineva. Trebuie să înțeleagă, pentru că altfel se autoexclude. Acest club are o istorie și trebuie să ne ridicăm la nivelul celor care au jucat înainte”, a mai spus Vintilă. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.