Începe Cupa Simfoniei Lalelelor la înot

0

În acest week-end, Bazinul Olimpic din Pitești, inaugurat miercuri, va găzdui Cupa Simfoniei Lalelelor la înot. Întrecerea programată sâmbătă și duminică readuce Piteștiul în circuitul competițional de natație după o absență de trei ani.
La acest eveniment organizat de Primăria Pitești, SPEP Pitești, CSM Pitești și DJST Argeș, în colaborare cu Asociația Județeană de Natație și Pentatlon Modern Argeș, vor participa în jur de 400 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, de la diferite cluburi de înot din întreaga țară. Puștii se vor întrece pentru premiile puse în joc de organizatori în mai multe probe pe distanța de 50 m.
Competiția ce oferă o oportunitate unică pentru tinerii înotători de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public larg se va desfășura într-unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România, dotat cu cele mai noi tehnologii și facilități, care îi permit să fie gazda unor competiții la cel mai înalt nivel. Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători care se vor întrece pentru titlul de campioni la „Cupa Simfoniei Lalelelor la înot” și le urează tuturor succes! M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.