Preșcolarii și elevii au făcut spectacol în deschiderea Simfoniei Lalelelor

0
0

Astăzi, la Pitești, a început a 46-a ediție a Simfoniei Lalelelor. După deschiderea oficială găzduită de Filarmonica Pitești, unde au ținut discursuri organizatorii și invitații, în Piața Primăriei a avut loc tradiționala ”paradă a florilor”.  M.D.

Preșcolari și elevii de la unitățile de învățământ din Pitești au defilat în costume populare sau decorate cu flori, din Piața „Vasile Milea” până în Piața Primăriei, unde au fost așteptați de oficialități.
La eveniment au fost prezenți primari, parlamentari, ambasadori din mai multe țări și delegați din țară și din străinătate. Parada a fost deschisă de câțiva bebeluși în cărucioare, aduși de mămici. Au urmat preșcolarii, elevii și liceenii de la unitățile de învățământ din Pitești, fiecare cu podoabe din flori, baloane, steaguri și pancarte inscripționate cu numele școlii de unde provin. Parada a fost închisă cu câteva dansuri populare. Ediția a 46-a a Simfoniei Lalelelor este una jubiliară, în primăvara lui 2023 împlinindu-se 50 de ani de la înflorirea primelor lalele plantate în Pitești, tematica expoziției florale a festivalului din acest an fiind „Pitești, de 50 de ani, Orașul lalelelor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.