Standuri amenajate de elevi și de floriști, la Simfonia Lalelelor

3

Cea de a 46-a ediția a Simfoniei Lalelelor a început vineri, la Pitești. Orașul a prins culoare și peste tot vezi aranjamente florale care îți încântă privirea. Lalelele au înflorit de parcă au dorit să-i bucure pe vizitatori. M.S.

După ce în centrul orașului a avut loc Parada Florilor, la care au participat copii de grădiniță, elevi și liceeni, manifestarea s-a mutat la Parcul Lunca Argeșului acolo unde are loc expoziția dendro-floricolă. Standuri cu aranjamente minunate au fost create de elevi pe aleile din parc. De asemenea într-un cort de mari dimensiuni a fost amenajată expoziția, o adevărată etalare a frumosului.  Mai mulți comercianți de flori, pomi fructiferi, plante ornamentale și produse de artizanat își oferă spre vânzare produsele.

3 COMENTARII

  1. Acest boschetar Gentea a reusit sa distruga si asa zisa Simfonia Lalelelor.
    Trei flori si doi coceni cam asta caracterizeaza aceasta Simfonie.
    Dar ceea ce surprinde cel mai mult sunt preturile de jaf din Parcul Lunca Argesului.
    Asta a caracterizat mandatul acestui Gentea:jaful.

  2. Festivism populist ca să uitam de scumpiri și inflație. Copii de gradinita și școala plimbati încolonați prin centru, notabilitati în costume office și pline de importanta, orașul blocat cu stopuri nesincronizate- un bâlci. Niște care alegorice (electrice) cu sexi-animatoare!? Pe fonduri PNRR. Nostalgie dupa Soimii patriei și Pionierii lui Ceaușescu. Activități culturale de masa obligatorii care mi-au marcat urat copilăria. Ia zii, nea Smeaureanu! Matale erai cu poezia în costum popular si cu buchetul de flori Primului… ?

  3. Maia
    Simfonia lalelelor a fost un succes. Mii de oameni au participat cu placere.
    Organizarea a fost impecabila. Parcul Lunca Argesului ,cu care Pitestiul se mindreste a fost asaltat si de locuitori ai judetelor limitrofe: Vilcea, Dimbovita, Teleorman, Prahova, Ilfov si a ramas la fel de curat si dupa plecarea vizitatorilor , pentru ca personalul desemnat pentru curatenie si-a facut datoria costiincios. Spatiile de parcare au devenit insuficiente. La venire vizitatorii au primit laleaua Pitesti o floare cu bulb , rosie cu margini aurii creata special pentru aceasta ocazie.
    50 de ani de Simfonie au fost serbati minunat. Am apreciat concertul celor de la Filarmonica Pitesti, concertul lui Stefan Banica Junior si mai presus de toate-lalelele si toate florile din parc dispuse in forme elegante, elaborate de peisagistii pitesteni pe care ii admir.
    Cinste tuturor celor care au facut posibil un astfel de eveniment de care pitestenii pot fi mindri ! Ca orice pitestean apreciez frumosul ,dincolo de orgolii si ingerinte politice care nu-si au rostul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.