Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 9 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  antimafia

  Acest boschetar Gentea a reusit sa distruga si asa zisa Simfonia Lalelelor.
  Trei flori si doi coceni cam asta caracterizeaza aceasta Simfonie.
  Dar ceea ce surprinde cel mai mult sunt preturile de jaf din Parcul Lunca Argesului.
  Asta a caracterizat mandatul acestui Gentea:jaful.

  Reply
 2. 2

  Gicu

  Festivism populist ca să uitam de scumpiri și inflație. Copii de gradinita și școala plimbati încolonați prin centru, notabilitati în costume office și pline de importanta, orașul blocat cu stopuri nesincronizate- un bâlci. Niște care alegorice (electrice) cu sexi-animatoare!? Pe fonduri PNRR. Nostalgie dupa Soimii patriei și Pionierii lui Ceaușescu. Activități culturale de masa obligatorii care mi-au marcat urat copilăria. Ia zii, nea Smeaureanu! Matale erai cu poezia în costum popular si cu buchetul de flori Primului… ?

  Reply
 3. 3

  Mihailescu Angelica

  Maia
  Simfonia lalelelor a fost un succes. Mii de oameni au participat cu placere.
  Organizarea a fost impecabila. Parcul Lunca Argesului ,cu care Pitestiul se mindreste a fost asaltat si de locuitori ai judetelor limitrofe: Vilcea, Dimbovita, Teleorman, Prahova, Ilfov si a ramas la fel de curat si dupa plecarea vizitatorilor , pentru ca personalul desemnat pentru curatenie si-a facut datoria costiincios. Spatiile de parcare au devenit insuficiente. La venire vizitatorii au primit laleaua Pitesti o floare cu bulb , rosie cu margini aurii creata special pentru aceasta ocazie.
  50 de ani de Simfonie au fost serbati minunat. Am apreciat concertul celor de la Filarmonica Pitesti, concertul lui Stefan Banica Junior si mai presus de toate-lalelele si toate florile din parc dispuse in forme elegante, elaborate de peisagistii pitesteni pe care ii admir.
  Cinste tuturor celor care au facut posibil un astfel de eveniment de care pitestenii pot fi mindri ! Ca orice pitestean apreciez frumosul ,dincolo de orgolii si ingerinte politice care nu-si au rostul.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .