Comerciant din Piața Ceair, reținut!

1

Un scandal a avut loc în apropiere de Piața Ceair, din Piteşti, acolo unde trei comercianți s-au luat la ceartă. Unul dintre ei, cu o fire mai impulsivă, a vrut să le arate adversarilor că nu glumește și a încercat să-i lovească cu mașina. A fost reținut de polițiști pentru comiterea a trei infracțiuni. După o noapte petrecută în arest, acesta a fost plasat sub control judiciar. Bărbatul are interdicția de a intra în Piața Ceair, nu doar ca și comerciant ci și ca simplu client!
Scandalul a început vineri în jurul orei 14.30 pe strada 9 Mai, în apropiere de Piața Ceair. Acolo, Mihai N. în vârstă de 51 de ani, s-a luat la ceartă cu alți doi comercianți, soț și soție. Cei trei și-au spus vorbe grele. La un moment dat, Mihai N, i-a amenințat cu moartea de cei doi soți. Ca să fie mai convingător, a urcat furios la volanul unei dubițe Volkswagen a pornit motorul și a demarat amenințător spre cei doi. În timp ce se ferea din calea mașinii femeia s-a rănit de oglinda altui autoturism. Ca să scape de Mihai N. soții amenințați au sunat la 112. Cazul a fost preluat de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti. Încă din primele cercetări oamenii legii au stabilit că Mihai N. nu posedă permis și nu avea dreptul că conducă dubița. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. După audieri, bărbatul a fost reținut. Sâmbătă, Mihai N. a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a stabilit cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu obligația de a nu pătrunde în incinta Pieței Ceair din municipiul Pitești.
Judecat pentru contrabandă, șantaj și violare de domiciliu
Mihai N. este un cunoscut comerciant din Piața Ceair care, de mai multe ori, a fost prins de oamenii legii în timp ce vindea țigări de netimbrate. De altfel, acesta a fost judecat într-un dosar de contrabandă cu țigări dar a fost achitat în octombrie 2022 după ce a intervenit prescripția faptelor penale. Tot din aceeași cauză, a fost amendat de mai multe ori. În decursul a 3 ani a acumulat 16 amenzi pe care nu le-a plătit, acestea fiind transformate de instanță în peste 120 de ore de muncă în folosul comunității. În 2021, bărbatul a fost acuzat de șantaj și violare de domiciliu, fiind judecat de magistrații din cadrul Judecătoriei Slatina. A fost condamnat la 2 ani, 3 luni și 10 zile închisoare cu suspendare și 90 zile de muncă în folosul comunității în aprilie 2022. Dacă în actualul dosar va fi condamnat, bărbatul riscă să execute și pedeapsa dată de instanța din Slatina. M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. din nou magistratii din Arges dovedesc ca primesc salarii degeaba, e atat de comod pentru ei sa aplice un control judiciar sau amenda, poate ar trebui desfintate puscariile! in ceair e plin de speculanti, cum sa nu si faca de cap daca stiu ca justitia e de rahat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.