”Mai există șanse! Încă mai sperăm!”

0

Antrenorul principal al Mioveniului, Nicolae Dică și mijlocașul Vald Pop, au prefațat la finalul săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă, partida pe care echipa galben-verde o va susține astăză în deplasare la Mediaș, cu Unviersitatea Cluj.
”Ne așteaptă o partidă dificilă, contra unui adversar foarte bun, care are în lot jucători buni ce s-au luptat de multe ori pentru trofee și chiar le-au câștigat. U Cluj este o echipă care are o ofensivă foarte bună și o defensivă agresivă. Mai avem o șansă foarte mica pentru a realiza cee ace ne-am propus și nu renunțăm la ea. Suntem dezamăgiți de evoluțiile din play-out, după rezultatele din ultimele 9 etapei ale sezonului regulat, din după ce am preluat echipa. Am însă încredere în continuare că se poate…Va fi un alt meci acum față de cel jucat în februarie cu ei, în sezonul regulat. Mai există, repet, o șansă mică și ne legăm de ea. Avem însă, din păcate și probleme de lot în continuare, cu jucători accidentați sau care nu s-au refăcut după accidentările suferite. Dacă sunt aici înseamnă că mai sper! Încercăm un rezultat pozitiv…” a declarat antrenorul Nicolae Dică.
”Încercăm să scoatem maximum din meciul de la Mediaș. Ne așteaptă însă o partidă grea, ca și cele care au fost până acum sau cele care vor urma. În ciuda rezultatelor avute până acum, vestiarul nu s-a rupt și nu există divergențe între jucători. De obicei asta se întâmplă când nu sunt rezultate, darn oi suntem uniți. Mergem la acest meci să dăm totul pe teren și vrem să fim agresivi în joc!” a spus și mijlocașul Vlad Pop. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.