S-au bătut pentru concubină

0

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Aninoasa, a ajuns în arest fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Acesta l-a bătut pe concubinul fostei sale concubine. Bărbatul nu a reuşit să treacă peste despărţirea de fosta lui parteneră de viaţă şi când l-a întâlnit pe stradă pe actualul concubin al femeii s-a răzbunat pe el. 
„Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 07 aprilie a.c., bărbatul ar fi agresat un alt bărbat de 35 de ani, din Aninoasa, provocându-i mai multe leziuni traumatice. Pentru administrarea probatoriului, la data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni,au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului. În ziua de 24 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a anunţat IPJ Argeş.
Georgel S., de 32 de ani, din comuna Aninoasa, despre el fiind vorba, l-a bătut pe partenerul de viaţă al fostei lui concubine. În urma loviturilor primite, victima a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.