Şoferii care au făcut „liniuţe” lângă stadion, au fost reţinuţi!

0
0

Cei doi şoferi care au făcut o întrecere neautorizată în apropiere de stadionul Nicolae Dobrin, în timpul căreia a avut loc un accident, au fost reţinuţi. M.S.

În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulație pe drumurile publice, în modalitatea participării în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, și au reținut doi tineri, de 23 de ani, din Morărești, respectiv 22 de ani, din județul Teleorman.

Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Morărești, în calitate de conducător al unui autoturism, ar fi participat, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, la o întrecere de autoturisme neautorizată, împreună cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, pe același sens de deplasare, pornind de pe loc, din același punct și accelerând puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceștia cu claxonul autoturismului.

În urma vitezei excesive, conducătorul auto de 23 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a provocat un accident rutier, avariind alte două autoturisme din trafic și vătămând corporal trei persoane.

Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reținute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

După administrarea probatoriului, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.