Acțiunile poliţiştilor s-au soldat cu amenzi de zeci de mii lei

0

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au organizat și efectuat 14 acțiuni, la nivel județean, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. M.D.

Peste 300 de polițiști au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice şi prevenirea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Poliţiştii au intervenit la 79 de solicitări ale cetăţenilor, 73 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În această perioadă, au fost sesizate 22 de fapte de natură penală, 10 dintre acestea fiind infracţiuni contra persoanei.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat şi 346 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 61.615 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 10 permise de conducere şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de prevenire au intensificat activitățile informativ-preventive, atât împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, cât și cu alte structuri ale Ministerul Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.