Garita a revenit cu gol la FC Argeș!

0

FC Argeș a revenit pe loc de baraj după ce a câștigat derby-ul local cu CS Mioveni. Alb-violeții s-au impus cu 2-0, sâmbătă, în deplasarea de pe stadionul Orășenesc, din runda cu numărul 6 a play-out-ului Superligii Superbet. Golurile piteștenilor au fost semnate de Calcan(min.7) și Garita(min.66). Revenit după excluderea din lot din cauza unei altercații la antrenament cu Boubacar Hanne, vârful camerunez a reușit al zecelea gol în tricoul alb-violet. În afară de aceste două reușite, Argeșul și-a mai trecut în cont o două bare, prin Koubemba și Rizzi, dar și alte trei mari ocazii de gol, prin Șerban,Turda și Jobello. Mioveniul a reușit să marcheze prin Antal, însă golul a fost anulat după consultarea îndelungată a VAR-ului. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 8, cu o zestre de 20 de puncte, cu două mai mult decât UTA, ocupanta penultimului loc, formație care aseară a întâlnit la Arad, pe FC Hermannstadt.
CS Mioveni – FC Argeș 0-2(0-1) Au marcat: Calcan (min.7), Garita (min.66)
CS Mioveni: Sima – Rădescu, Balaur(min.22 Pedroso), Panait, Garutti, Şerbănică – Pop(min.78 Rusu), Căprescu(min.83 Toma), Guţea(min.62 Militaru) – Coşereanu, Buziuc(min.62 Antal) Rezerve neutilizate: Bucur, Lixandru, Sno, Carnat Antrenor: Vlad Ţăran
FC Argeş: Straton – Tofan(min.13 Jakolis), Zebic, Turda, Rizzi – Meza Colli – Creţu(min.61 Pîrvu), Biri, Şerban(min.61 Jobello), Calcan(min.85 Dobrosavlevici) – Koubemba(min.46 Garita) Rezerve neutilizate: Micle, Brendon, Njike, Tîrcoveanu Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.