Medic veterinar mort la 46 de ani!

0

A încetat din viaţă cunoscutul medic veterinar Mihai Ciuciuc, la vârsta de 46 de ani. Tatăl a doi copii şi binefăcătorul multor animale, a plecat în călătoria fără de sfârşit. Apropiaţii şi cei care îl cunoşteau îl descriu ca fiind un om bun şi un medic foarte apreciat care s-a implicat în multe campanii. Va fi înmormântat joi. 
Direcția Sanitara Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunța ieri, încetarea din viață a medicului veterinar de liberă practică Mihai Ciuciuc.„Cu profundă îndurerare anunțăm decesul, mult prea devreme, al celui care a fost nu doar un coleg apropiat nouă, ci și un profesionist desăvârșit pe care puteam să ne bazăm întotdeauna, dar totodată și pentru foarte mulți colegi, Mihai era și un bun prieten. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl aibă în pază!”, transmitea colectivul DSVSA Argeș.

A murit la un spital din Bucureşti

Se spune că în ultima vreme Mihai Ciuciuc avea deficienţe limfatice, cel mai probabil din cauza faptului că era supraponderal. De aceea se afla internat la un spital din Bucureşti. Duminică dimineaţă, a făcut un blocaj renal şi medicii nu l-au mai putut salva. „Un medic foarte apreciat! Suntem copleşiţi de această veste. Eu nu am vrut să cred. Efectiv am refuzat să cred! Era concesionar, colaborator cu DSVSA prin prisma faptului că era la asociaţia de la Smeura (n.r. Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Ute Langenkamp: Iubiti Maidanezii” – AULIM). A fost un liant în această colaborare. Suntem şocaţi! Un om aşa de tânăr şi bun. E trist şi nedrept. Era un om pe care ne-am fi dorit să-l avem cât mai mult timp alături de noi. Nu putem decât să ne rugăm pentru sufletul lui şi să sprijinim familia”, a declarat pentru Curierul zilei, Sorin Sorescu, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Pentru Siguranţa Alimentelor Argeş. Mihai Ciuciuc era căsătorit şi avea doi copii. Lucra la cabinete veterinare din Mioveni şi Pitești. În ultimii ani era implicat în diverse campanii de sterilizare. Înmormântarea medicului veterinar Mihai Ciuciuc va avea loc joi 4 mai, la ora 12:00, la biserica din localitatea Smeura. Cei care doresc să-și ia rămas bun şi să-i aducă un ultim omagiu o pot face la locuinţa din Smeura, strada Stoenari, nr. 89. acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.