Campionatul Național de Înot Masters, la Târgoviște

0

Natație

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, Primăria Târgoviște, DJTS Dâmbovița și Comisia Națională Masters, întrecerile Campionatului Național de înot Masters.
Competiția, care a ajuns la ediția cu numărul 12, va avea loc în perioada 27-28 mai, 2023, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Sunt invitați să participe toți doritorii de mișcare legitimați la cluburile afiliate născuți în anul 1998 sau mai mari. Toți participanții vor completa o declarație pe propria răspundere prin care își asumă riscuri potențiale cauzate de participarea la o competiție sportivă. Concursul se desfășoară după sistemul seriilor contra cronometru, clasamentul urmând a fi întocmit conform categoriilor de vârsta WORLD AQUATICS.

Ce premii sunt în joc

Câștigătorii individuali și echipele de ștafetă vor fi desemnati Campioni Naționali. Primii 3 clasați în probele individuale și de ștafetă vor primi diplome şi medalii. Nu se vor organiza festivități de premiere. Sportivii clasați pe primele 3 locuri pot ridica de la secretariatul competiției medaliile corespunzătoare locului obținut. Programul de ridicare a medaliilor va fi comunicat ulterior. Diplomele vor fi generate on-line dupa terminarea competiției.

Probele concursului

PROBELE CONCURSULUI: 50m fluture, 100m fluture, 200m fluture, 50m spate, 100m spate, 200m spate, 50m bras, 100m bras, 200m bras, 50m liber, 100m liber, 200m liber, 400m liber, 800 m liber, 200m mixt, ștafeta 4x50m liber masc, fem, combinat (2masc, 2fem), ștafeta 4x50m mixt masc, fem, combinat (2 masc., 2 fem.) Numărul maxim de probe la care un sportiv poate participa într-o reuniune este de 3 probe individuale și 2 ștafete.

Unde se fac înscrierile

Înscrierile se vor face pe site-ul FRNPM, din contul clubului la secțiunea înscrieri. Data limită pentru înscrieri: 20.05.2023. Cluburile din străinătate pot trimite înscrierile prin e-mail pe adresele andrei.rusen@frnpm.ro / office@frnpm.ro; TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei/concurent se achită în contul FRNPM sau cu numerar în data de 27.05.23 între orele 12-13, la bazinul de înot. Sportivii pensionari vor avea reducere 50% la taxa de participare. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.