Începe concursul Pitești Half Marathon!

Date:

Amatorii de mișcare de toate vîrstele vor participa duminică la un important concurs de alergare. Aflată deja la a patra ediție, competiția Pitești Half Marathon a devenit unul dintre cele mai importante evenimente sportive din regiune, aducând laolaltă atât pasionați ai alergării, cât și sportivi profesioniști din întreaga țară. 
Anul acesta, evenimentul va avea loc duminică, 7 mai, cu startul în Piața Primăriei, și va include trei probe: 5 km, 10 km și 21 km. Competiția este organizată de Pitești Triathlon Team cu sprijinul Primăriei Pitești, care își arată astfel angajamentul față de promovarea unui stil de viață activ și sănătos, și al partenerilor, fără de care acest eveniment nu ar fi posibil. Printre aceștia se numară atât companii locale, cât și nationale, care sustin evenimentul printr-o implicare activă. Echipa de organizare a concursului este compusă din Alis Bricman Florea(DJTS Argeș), Valentin Coroja(Asociația Județeană de atletism Argeș) și Vali Dorobanțu(representant Alternativo), partenerul principal al evenimentului.

Probele de concurs

Probele vor fi desfășurate pe un traseu care va oferi o priveliște deosebită asupra orașului și a zonei din jur. Concurenții la proba de 5 km vor alerga o singură tură a traseului, ce va trece pe Strada Victoriei, B-dul I.C. Brătianu, Calea București și retur, iar cei care s-au înscris la proba de 10 km vor parcurge traseul de 2 ori, iar cei de la 21 km vor parcurge traseul de 4 ori. După spusele participantilor de la edițiile trecute, traseul ales pentru această competiție nu este unul ușor dar te provoacă să îți întreci limitele. Înscrierile pentru competiție s-au încheiat și organizatorii se așteaptă la o participare numeroasă din partea alergătorilor de toate nivelele.

Trei puncte de revitalizare

Organizatorii vor pune la dispoziția participantilor 3 puncte de revitalizare, unul lângă Hotel Ramada, unul lângă libraria Eminescu și în Piața Primăriei, unde vor putea servi produse energizante, băuturi răcoritoare, dulciuri, toate aceastea pentru a duce la bun sfârșit toate cele 3 probe. De asemenea fiecare participant va primi un pachet de participare ce consta în tricoul official al evenimentului, anul acesta va fi unul tehnic, fabricat din material ecologic; produse din partea partenerilor noștri (produse energizante, produse de uz sportiv), iar la final medalia de participare. Asistenta medicala va fi realizată de către un echipaj medical de urgență cu ambulanță tip B.

Cronometrarea va fi individuală

Pe traseu vor fi fotografi ce vor realiza fotografii fiecarui participant, iar la sfârșit se va întocmi un portofoliu de fotografii, disponibil pe pagina de facebook a evenimentului. Cronometrarea fiecărui participant se va face cu chip-uri electronice de unica folosință ce vor fi atașate la numerele de participare. Clasamentul este împărtit în 5 categorii de vârstă pentru fiecare probă, astfel în total vor fi 90 de premii.
Ce premii se vor acorda
La general primii 3 clasați la fiecare probă vor primi cupe și diplome, iar la Semimaraton premiile vor consta în bani, dar și în excursii oferite de partenerii competiției. Competiția Pitești Half Marathon reprezintă o oportunitate unică pentru alergătorii de toate nivelele de a-și testa limitele și de a experimenta emoția și satisfacția de a ajunge la linia de sosire. Mai mult decât atât, evenimentul aduce beneficii semnificative pentru comunitate, promovând un stil de viață activ și sănătos și sustinând implicarea în sport a tuturor.
Programul evenimentului:
Sâmbătă, 6 mai
Orele 14:00 – 17:00 predare kituri participanți – Incinta Decathlon Pitesti în centrul Supernova Pitesti
Duminică, 7 mai
Ora 8:30 închidere validare înscrieri participanți și ridicarea pachetelor de concurs
Ora 9:00 Start Semimaraton/Cros 10km/ Cursa populară 5 km
Ora 11:00 Start curse copii
Ora 12:30 Închidere traseu alergare și deschidere circulație
Ora 12:30 Afișare rezultate numai pentru câștigători
13:00 Festivitatea de premiere M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...