„Ne vedem la ceas”, revine!

0
Piteştenii au din nou „Ceasul de la Trivale”, locul unde mulţi dintre noi îl foloseam pe vremuri ca loc de întâlnire. Cu toţii de amintim de momentul în care ne spuneam „ne vedem la ceas” . Vineri, a fost inaugurat noul ceas amplasat în centrul oraşului, proiect realizat de  Rotary  Club. M.S.
„Este al doilea proiect pe care Rotary Club îl realizează, în decurs de un an, pe domeniul public, cu beneficii directe pentru piteșteni. După ce în septembrie, anul trecut, au marcat un traseu cu inimi roșii – Promenada Inimilor – în Lunca Argeșului, în cadrul unei campanii de încurajare a mișcării pentru sănătate, acum, în primăvara lui 2023, Piteștiul își primește „ceasul de la Trivale” înapoi, grație Rotary Club.
Mulți dintre noi, cei trecuți de prima tinerețe, ne amintim de întâlnirile de „la ceas”, și iată că, de astăzi, tinerii au ocazia să recunoască ceea ce era cândva un simbol al Piteștiului!
Mulțumesc Rotary Club și domnului președinte, avocat Dragoș Nicolescu”, a transmis primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.